Počinje show

Vatreno krštenje: Večeras u 21h - ne propustite!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spremni za nove izazove? Mi svakako jesmo. Nova sezona MasterChefa donosi nova lica, nove prepreke i svakako, puno dobro zabave.

Teško je riječima opisati atmosferu koja je vladala pred početak najpopularnijeg kuharskog showa MasterChef. Napetost i uzbuđenje mogli su se doslovno osjetiti u zraku.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Zbog stresa zaboravio uključiti pećnicu, a u hangaru MasterChefa bit će i dima

Proljeće 2015. u znaku je 'masterchefmanije'!

Top 50 kuhara amatera, izabranih između gotovo dvije tisuće prijavljenih, dobiti će priliku stati ispred dobro nam poznatog žirija Radovana Marčića, Dine Galvagna i Andreja Barbierija, te pokazati što znaju i jesu li baš oni ti koji će ući među 16 najboljih.

Iako je vani bilo hladno, atmosfera u kuhnji MasterChefa bila je u najmanju ruku vruća. Neki su kandidati bili smireni i zaokupljeni svojim mislima, drugi su bili više raspoloženi za priču. Svatko od njih pokušavao je pronaći svoj način da prikrije nervozu i tremu prije ulaska u kuhinju.

Vjerujte, to nije bilo ni najmanje lako, jer kada znate da vas tamo očekuju neki od najboljih chefova Hrvatske, ne može vam biti svejedno i svakako želite pokazati i dokazati svoje kuharsko umijeće, od kojeg, na kraju krajeva, ovisi prolazak u top 16 najboljih kuhara amatera.

 Iako vam rezanje kupusa možda zvuči banalno, nekim od naših kandidata kupus je zadao muke, pa čak i flastere po prstima. Noževi su bili oštri, baš onako kako i trebaju biti, a to je neke iznenadilo pa su se malo zaigrali i porezali. Bez brige, svi su ostali živi i zdravi, a ekipa bolničara reagirala je brzo i stručno.

Nakon kupusa na red dolazi meso koje će kandidati morati okoštati i očistiti od žilica kako bi bilo spremno za daljnju obradu. Upravo to meso, 12 najboljih morati će pripremiti u testu kreativnosti.

Zahvaljujući tom testu, saznati ćemo koji će kandidati ući u selekciju za najboljih 16. 

Kako je sve to izgledalo, kako su se snašli naši kandidati i što ih sve očekuje, saznati će te već ovog petka u prvoj epizodi nove sezone MasterChef Hrvatska na programu Nove TV u 21 sat.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene