MasterChef 2014

Živahni hlapovi stvarat će nevolje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Četvrti izazov u polufinalu Celebrity MasterChefa imat će još iznenađenja na koje kandidati nisu računali!

Ove nedjelje vidjet ćemo nove izazove s kojima će se sučeliti polufinalisti u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji Celebrity MasterChef, a kako bi se približili još jednu stepenicu bliže primamljivom finalu morat će proći još jedan težak zadatak. Preostala lica iz javnog života izborila su se za mjesto među pet najboljih celebrity kuhara u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

Iako tužna zbog izlaska, ovog je vikenda slavila!

´Možete biti ponosni na sebe´, poručit će im Radovan. Veseloj petorki uslijedit će Stres test u kojem će što vjernije trebati replicirati čak dva jela vrhunskog chefa i člana žirija MasterChefa – Andreja Barbierija.

Kad podignu zvona na tanjurima ispod će ih dočekati dva primamljiva jela: punjena tagliatella od hlapa u vlastitom umaku sa šafranom i hrskavi Millefoglie od hlapa i orade s kremom od brokule i lososovom ikrom. Andreju je za pripremu ova dva jela trebalo sat vremena i 15 minuta, a kandidati će za što bolje kopije imati dva sata na raspolaganju.

No, četvrti izazov u polufinalu imat će još iznenađenja na koje kandidati nisu računali! Naime, na radnim jedinicama dočekat će ih - hlapovi. Iako prerezani na pola, zbog živčanih refleksa još će se uvijek micati što će nekim kandidatima stvoriti velike nevolje. Neki kandidati će se jako prepasti, drugi će ih pak napasti nožem, neki će tvrditi da im je hlap sam skočio na pod dok pojedinci neće imati apsolutno nikakvih problema.

Koga će hlap i Stres test poslati kući, a tko će se proslaviti svojim replikama primamljivih tanjura chefa Andreja, ne propustite saznati u novom izdanju showa, ove nedjelje na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene