MasterChef 2014

Napetost u celebrity kuhinji sve više raste: Nives skoro odustala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U najnovijoj epizodi Celebrity MasterChefa napetost sve više raste.

Uzbudljiva 19. epizoda donosi nam nove kulinarske dogodovštine u najpoznatijoj reality kuhinji Celebrity MasterChef, a šest najboljih celebrity kuhara snage će odmjeriti u novom Testu kreativnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

´Danas je Test kreativnosti. Danas treba preživjeti dan!´, najavit će Irina treću rundu polufinala. ´Ja mislim da smo svi mi ovdje došli spremni; i na finale i na eliminaciju´, otkrit će Ivana.

Ovakve stvari se ne rade - hoće li biti kažnjeni?

U novom izazovu kandidati će za svojim radnim jedinicama biti poredani na isti način kako su bili rangirani u posljednjem izazovu. Tako će se za prvom radnom jedinicom naći Ranko, a za posljednjom Luka. Dugo očekivano finale bit će sve bliže, a i u novom Testu netko od poznatih lica iz javnog života oprostit će se od svoje MasterChef pregače i utrke za prestižnu titulu. ´Svi smo sad isti. Više tu nema apsolutno nikakvih favorita. Svi su za sve sposobni´, kazat će Igor.

Budući da se igra već doslovce zakuhala, i novi će Test kreativnosti biti drugačiji od onog s kojim su se kandidati dosad imali prilike susresti. Naime, kandidati će u dućan ići samo po dodatne namirnice, dok će se glavne nalaziti ispred žirija. Celebrity kandidati moći će svoje glavne namirnice odabrati između šest vrsta mesa, a kao pobjednik izazova ´Završi to jelo´ Ranko će birati prvi. Nakon njega, redoslijedom prema uspjehu u prošlom izazovu, i ostatak kandidata će odabrati vrstu mesa s kojom želi kuhati.

Jedini način da se celebrity kandidati ´spase´ od ispadanja jest taj da budu kreativni i fino kuhaju. Kakve će vrste mesa žiri ponuditi kandidatima, tko će se svojim odabirom proslaviti, a tko ´usositi´, zašto će Nives biti ljuta i tko će se oprostiti od gledatelja sad kada je igra na vrhuncu, ne propustite saznati u novom izdanju showa.

Čini se da u novoj emisiji Nives Zeljković gotovo ništa nije išlo od ruke. Prvo je ostala bez ribe koju je kao glavnu namirnicu odabrala Ivana, zatim u dućanu zbog Ranka nije bilo korijandera kojeg je tražila, a nikako joj nije išla niti izrada domaće tjestenine. Bila je bijesna jer joj se cijelo vrijeme raspadala.

Prvi joj je u pomoć uskočio Luka, no misterij o tjestenini koja ne uspijeva nisu uspjeli riješiti. Zatim je do njezine radne jedinice došao Igor i savjetovao je. ´Bila sam ljuta i došlo mi je da skinem pregaču, bacim je i kažem: ´Hajde ciao ljudi, idem popiti kavu, a vi to završavajte´!´, priznala je da je bila ´na rubu´. Pomoći joj je htjela i Ivana, ali nije imala vremena. Uz svu dobru volju Luke i Igora, problem s tjesteninom nije uspjela riješiti sve dok joj u pomoć nije priskočio Dino.

Članovima žirija je rekla da se iživcirala, a Radovan ju je tješio. ´To je gadna stvar kad se čovjek iznervira, a kad se žena iznervira...´, smijao se Dino. Nakon toga misterij je bio razriješen: tijesto joj se sušilo zbog previsoke temperature, a uz Dinovu malu intervenciju Nives se uspjela smiriti i nastaviti dalje s izazovom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene