MasterChef 2014

Koji je kandidat toliko oduševio Dina da bi njegovo jelo jeo svaki dan?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što smo dobili prve četvrtfinaliste, vrijeme je da upoznamo i njihove rivale.

Ako Emilija Kokić, jedina Hrvatica koja je pobijedila na Eurosongu, kuha onako dobro kao što pjeva, za nju nema zime, posebno ne u uzavreloj atmosferi MasterChef kuhinje.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef 'Tko miješa, ručak mu ne zagori' - Pogledajte novi spot!

Alka i Dino - priča o fatalnoj privlačnosti

Dugo je eksperimentirala različite kuhinje jer je kuhanje za nju vrsta igre. Poštuje hranu, uživa u njoj te obožava kuhati za supruga i prijatelje. Kaže kako ni u pjevanju ni u kuhanju nema 'muljanja' jer i jedno i drugo iziskuje iskrenost i ljubav. U MasterChefu se najviše veseli komentarima žirija. Čime će ih pokušati impresionirati saznat ćemo već u sljedećem izdanju MasterChefa.

Emilija će svakako uživati u društvu svojih celebrity kolega kuhara, od kojih su svi redom poznata muška tv i kazališna lica. Najmlađi od njih i čini se u najboljoj formi je Mario Valentić. Od njega ćemo naučiti kako se hraniti zdravo i ukusno. Kao mali htio je biti Stevo Karapandža, a važno mu je da u kuhinji uvijek ima svježeg voća i povrća.

Igora Mešina nije potrebno posebno predstavljati. Svi ljubitelji MasterChefa pamte ga kao izvrsnog voditelja prošle sezone, koji je svojom duhovitošću i ležernošću zabavljao sve. Igor smatra da je njegova prijašnja veza s MasterChefom dvosjekli mač. Morat će se dvostruko više truditi od ostalih celebrity kandidata.

Uz Emiliju, Maria i Igora, ovog će puta svoje kulinarsko umjeće na kušnju staviti i Filip Šovagović. Filip je odmah napravio odličnu atmosferu na setu i zabavljao nas svojim šalama i duhovitim doskočicama. Što to Filip kuha i koji je njegov kulinarski izričaj, ima li ga uopće, pogledajte u trećoj epozodi Celebrity MasterChefa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene