MasterChef 2014

Bratsko dijeljenje: 'Dala sam joj većega, a ja sam uzela dva mala´

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova epizoda Celebrity MasterChefa donosi vam jednu lijepu priču.

Nova epizoda Celebrity MasterChefa koju gledatelji imaju priliku pogledati ove nedjelje donosi između ostalog i jednu lijepu priču o dijeljenju.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

Pred tri natejcateljice u najpoznatijoj reality kuhinji nakon Testa osjetila bit će eliminacijski Test kreativnosti. Primamljivo polufinale sve je bliže, a svaka nepromišljenost bi poznate dame mogla koštati ispadanja iz showa. Nada će u dućanu biti u maloj panici da ne bi zaboravila neki od sastojaka. ´Danas se pogreška skupo plaća´,
izjavit će prije izazova Irina. Ipak, unatoč tome što su ulozi u novoj emisiji visoki, ove će nam dvije kandidatkinje pokazati kako je prije svega najbitnije biti ´fer´ igrač.

Irina pomela konkurenciju!

Naime, za vrijeme odabira namirnica u dućanu, i Irina i Nada će za svoje jelo htjeti uzeti čili koji će se nalaziti u jednoj manjoj zdjelici. Prva će za njim posegnuti Nada, nakon čega će upitati Irinu: ´Trebaš čili?´. Irina će odgovoriti potvrdno, nakon čega će se celebrity kandidatkinje dogovoriti da malu zdjelicu čilija – podijele.

'Ja sam joj dala većega, a ja sam uzela dva mala. Tako da smo to dobro podijelile, bratski´, smiješit će se Irina. Treba li u ovakvim izazovima ´biti drug´ ili je najbolje misliti samo na sebe, tko će se ´poskliznuti´ na posljednjoj stepenici pred polufinalom te ispasti iz utrke za prestižnu titulu Celebrity MasterChefa, saznat ćemo u novom izdanju showa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene