Massimo Savić se na Instagramu oprostio od dragog prijatelja koji će mu neizmjerno nedostajati.

Galerija


Pjevač Massimo Savić na Instagramu se oprostio od dragog mu prijatelja i suradnika Rena Raosa koji je preminuo te mu posvetio emotivnu objavu koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

Vezani članci Massimo Savić - 3 Massimo oštro o hrvatskoj estradi: "Ima strašno puno idiota, nemaju 100 eura u novčaniku" Massimo (Foto: IN Magazin) - 1 Massimo otkrio kako se nosio s krizama u karijeri i koliko ga muče društveni problemi Hrvata

"Reno je moj i naš prijatelj. Neću namjerno napisati bio jer u srcu će to zauvijek biti. Toliko toga smo prošli zajedno... Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge. Pozornicama će faliti svjetlosni sjaj kakav si samo ti znao stvoriti. U mom životu će faliti sjaj kojeg si u njega, kao suradnik i prijatelj, unosio svih ovih godina. Falit ćeš zauvijek. Tvoj Max", napisao je Massimo uz njihovu zajedničku fotografiju.

Njegovi pratitelji i obožavatelji u komentarima su mu ostavili brojne komentare podrške i sućuti: "Iskrena sućut", "Dragi Reno, oh Bože koja tuga. Otišao je čovjek kojeg smo svi voljeli. Nek te čuvaju anđeli. Iskrena sućut Max tebi i obitelji", "Bože dragi".

Od njezine pobjede na Eurosongu i pjesme "Wild Dances" prošlo je 17 godina, neki ne vjeruju kako danas izgleda

Mnogi pamte Alku Vuicu u prozirnoj haljini, odabrala ju je za svoju važnu večer, a ekipa se tada dobro zabavljala