Prioriteti se promijenili

Otkriveno zašto je glumica zatražila žuran razvod od 17 godina starijeg bankara koji ju je izbacio iz zajedničkog stana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Prije nekoliko godina dijete joj nije bilo prioritet, no to se promijenilo", tvrdi izvor blizak Mary-Kate Olsen te dodaje kako su problemi u braku počeli upravo zbog širenja obitelji.

Glumica Mary-Kate Olsen prije nekoliko je dana objavila kako je zatražila razvod od 17 godina starijeg Oliviera Sarkozyja, a izvor blizak paru otkrio je razloge rastave.

Pogledaj i ovo Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Težak kraj Bivša dječja zvijezda traži hitan razvod od 17 godina starijeg muža, on njihov brak završio ružnim potezom

"Prije nekoliko godina dijete joj nije bilo prioritet, no to se promijenilo", tvrdi izvor te dodaje kako su problemi u braku počeli upravo zbog širenja obitelji. Mary-Kate je htjela dijete, no Olivier, koji s bivšom suprugom Charlotte ima dvoje odrasle djece, to nije želio, piše People.

Olsen je htjela razvod zatražiti još u travnju ove godine, no zbog pandemije koronavirusa to nije mogla učiniti. Prije nekoliko dana zatražila je hitnu rastavu, a prema navodima svjetskih medija, Olivier ju je izbacio iz njihova stana.

Francuski bankar imao je 42 godine kada je 2012. započeo vezu s Mary-Kate, koja je u to vrijeme imala 27 godina. Vjenčali su se tri godine kasnije, a kada su stali pred oltar, Mary-Kate je imala 30, dok je Olivier imao 45 godina. Kako mnogi pretpostavljaju, pred njima je zaista ružan razvod.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene