Ma kraljica!

Proslavila 50. rođendan u bikiniju kakav se ne bi usudile obući ni upola mlađe djevojke

Mary J. Blige (FOTO: Getty) Mary J. Blige (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary J. Blige (FOTO: Getty) Galerija

Mary J Blige na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u zlatnom bikijinu s tangama u kojem je proslavila 50. rođendan.

Kraljica R&B glazbe Mary J Blige proslavila je svoj 50. rođendan u tropskim krajevima te je na Instagramu objavila fotografije s plaže u seksi izdanju.

Pogledaj i ovo Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Sasvim zasluženo! Konačno je dobila priznanje na koje je čekala tri desetljeća, no i dalje je teško povjerovati da joj je već 50 godina

Pjevačica je pozirala u minijaturnom zlatnom bikiniju s tangama kakav se ne bi usudile obući ni upola mlađe djevojke te je pokazala svu raskoš svojih zanosnih oblina.

Zlatni badić upotpunila je golemim dijamantnim naušnicama, a dugačku plavu kosu isplela je u sitne pletenice te je za svoj izgled na fotkama od pratitelja dobila hrpu komplimenata i stotine tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mary J Blige (@therealmaryjblige)

Njezine seksi fotografije obožavatelji su masovno dijelili i na svojim društvenim mrežama izražavajući ljubav i divljenje prema pjevačici koja je svojevremeno ispisala standarde R&B glazbe.

Blige je svoju glazbenu karijeru započela 1992. godine, a već se svojim debitantskim albumom "What's the 411?" svrstala na sam vrh glazbenih ljestvica.

Njezina glazba odigrala je i važnu ulogu u posljednjim američkim predsjedničkim izborima. Novoizabrana potpredsjednica SAD-a Kamala Harris pobjedu je proslavila pjesmom Mary J Bilge "Work That", koja je svirala dok se penjala na binu kako bi održala pobjednički govor.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Greatest Showman Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) +0 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Naš miljenik žena nakon dugo vremena pokazao djevojku u koju je zaljubljen još od srednje, a priznao je i što jedva čeka

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Preporuke Od ovog zgodnog glumca sa slike ostala je samo sjena, evo kako danas izgleda čovjek koji je nestao u danima najveće slave

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene