''Ne mogu živjeti bez njega''

Sa samo 16 godina zaljubio se u Splićanku zbog koje je doselio u Hrvatsku, no u rodnom Tunisu ostavio je važnu osobu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani +5 Marwen Torkhani Galerija

Marwen Torkhani zadivio je gledatelje svojim akrobacijama u šestoj emisiji showa "Supertalent", a zanimljiva je i njegova životna priča.

U šestoj emisiji showa "Supertalent" gledatelji su imali priliku upoznati 25-godišnjeg Marwena Torkhanija koji je izveo uzbudljivu akrobatsku točku.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Marwen je porijeklom iz Tunisa, gdje je završio tri godine ekonomije, a u Hrvatsku je preselio zbog svoje sadašnje supruge koju je upoznao 2014. godine kada je ona turistički posjećivala Tunis, a on je radio u hotelu. Imali su 16 godina i zaljubili su se, održavali neko vrijeme vezu na daljinu, što im je bilo teško, a na kraju su se 2019. vjenčali.

Iste godine kada je upoznao svoju suprugu, umrla mu je majka i to mu je bio najteži period života.

U Hrvatskoj je Marwen gotovo dvije godine i razumije hrvatski, ali ga se malo srami pričati.

Marwen kaže da su mu dva najsretnija trenutka u životu vjenčanje i rođenje kćeri. Jedino mu je tužno što mu je otac sada sam u Tunisu i kaže da mu je zbog toga pola srca ostalo tamo.

"Ne mogu živjeti bez njega, sve mi je otkad mi je majka umrla, želim mu reći da mi puno nedostaje, volio bih kad bi mogao doći ovdje'', rekao je prije nastupa.

Marwen voli vježbati i htio bi jednog dana otvoriti vlastitu teretanu. Za sebe kaže da je samopouzdan i kreativan. U Tunisu se isprva bavio breakdanceom, a onda mu je prijatelj preporučio da zajedno idu na capueru, a s vremenom je to preraslo u izvođenje akrobacija. U Tunisu je bio i u TV seriji gdje je izvodio akrobacije, a nastupao je i u kazalištu.
'
"Bilo je super, ako prođeš dalje, uzmi jednu vještinu i napravit jako dobru koreografiju jer večeras nije bilo koreografije", savjetovala mu je Maja Šuput nakon nastupa.

"Očito si vješt, znaš discipline", komentirao je Janko Popović Volarić.

"Ja mislim da je već sve rečeno, mogu se samo ponoviti, vrlo atraktivan, ali nedovoljan za daljnji prolaz barem kod mene", kazala je Martina Tomčić koja mu je jedina dala "ne", pa je Marwen prošao dalje u show.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +5 Maja Šuput - 3 Celebrity Frizura Maje Šuput obična je samo na prvi pogled, ali zbog jedne od kraćih i dekoltiranih haljina rijetki su u kosu gledali!  

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Shasha Cui Shasha Cui Shasha Cui Janko Popović Volarić, Shasha Cui +13 Shasha Cui Celebrity Talentirana hrvatska snaha potpuno je smela Janka Popovića Volarića, zbog nje je zaboravio i koji jezik priča!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene