Martina Živko se uključila u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za Milu Rončević.

Galerija


Hrvatska je još jednom pokazala kako ima veliko srce uključivši se u humanitarnu akciju "Svi za Milu" i prikupivši 4.319.028, 24 dolara za njezino liječenje u SAD-u.

Vezani članci Mila Rončević (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Ovaj video ganut će vas do suza: "Mila, bit će to sve dobro. Mora biti! Sretno, hrabra djevojčice, tvoja Hrvatska te čeka" Slike male Mile iz privatnog obiteljskog albuma (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Ovo će vas rasplakati: Priča o malenoj Mili zapravo je priča o svima vama!

Akciju je podržala i jedna od kandidatkinja showa Nove TV "Ljepotice i genijalci" Martina Živko, koja je bez razmišljanja odlučila pomoći malenoj Mili.

"Kad sam čula vijest o humanitarnoj akciji, bila sam jako pogođena i jednostavno sam morala nešto napraviti. Odluka je pala da ću 50 % prihoda od zarade u svom kafiću donirati za Milino liječenje, a u objektu se nalazi i posebna kutija za skupljanje donacija", objasnila nam je Martina.

Otkrila nam je da su njezini gosti sjajno reagirali na akciju i uspjeli su prikupiti 1500,00 kuna, koje će danas biti uplaćene na donacijski račun.

Podsjećamo, dvogodišnja Mila boluje od akutne mijeloične megakariocitne leukemije, a troškovi liječenja u trajanju od jedne godine u Dječjoj bolnici u Philadelphiji iznose 2,8 milijuna dolara. 

Preminula jedna od najljepših glumica svih vremena: Očarala u kultnom filmu pa se povukla iz glume