Hvalevrijedan potez!

Ljepotica iz showa uključila se u humanitarnu akciju za Milu: "Morala sam nešto učiniti"

Martina Živko (Foto: Instagram) Martina Živko (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Živko (Foto: Instagram) Martina Živko (Foto: Instagram) Martina Živko (Foto: Instagram) Martina Živko (Foto: Instagram) Martina Živko (Foto: Instagram) Martina Živko (Foto: Instagram) Ljepotice i genijalci, Martina Živko (Foto: Nova TV) Ljepotice i genijalci, Martina Živko (Foto: Nova TV) +0 Martina Živko (Foto: Instagram) Galerija

Martina Živko se uključila u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za Milu Rončević.

Hrvatska je još jednom pokazala kako ima veliko srce uključivši se u humanitarnu akciju "Svi za Milu" i prikupivši 4.319.028, 24 dolara za njezino liječenje u SAD-u.

Pogledaj i ovo In Magazin: Cure humanitarke - 10 Bravo, bravo! Priča humanitarki iz Amsterdama: Upoznajte djevojke koje pomažu Zagrebu i Banovini!

Akciju je podržala i jedna od kandidatkinja showa Nove TV "Ljepotice i genijalci" Martina Živko, koja je bez razmišljanja odlučila pomoći malenoj Mili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Živko (@martina_zivko) on

"Kad sam čula vijest o humanitarnoj akciji, bila sam jako pogođena i jednostavno sam morala nešto napraviti. Odluka je pala da ću 50 % prihoda od zarade u svom kafiću donirati za Milino liječenje, a u objektu se nalazi i posebna kutija za skupljanje donacija", objasnila nam je Martina.

Otkrila nam je da su njezini gosti sjajno reagirali na akciju i uspjeli su prikupiti 1500,00 kuna, koje će danas biti uplaćene na donacijski račun.

Podsjećamo, dvogodišnja Mila boluje od akutne mijeloične megakariocitne leukemije, a troškovi liječenja u trajanju od jedne godine u Dječjoj bolnici u Philadelphiji iznose 2,8 milijuna dolara. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tania Mallet (Foto: Profimedia) Tania Mallet (Foto: Profimedia) +0 Tania Mallet (Foto: Profimedia) Celebrity Preminula jedna od najljepših glumica svih vremena: Očarala u kultnom filmu pa se povukla iz glume

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene