Martina Vrbos izdala je novi single 'Nisam dobro ko što izgledam'


Martina Vrbos izdala je novi single 'Nisam dobro ko što izgledam', a promocija je bila na Narodnom radiju.

Vezani članci Mia Dimšić Mlada nada domaće glazbene scene plijenila pozornost u ultrakratkoj haljinici Slika nije dostupna Nije zadovoljna svojim oblinama - 'Fali mi još par kilica'

'Kad čujem svoju novu pjesmu imam potrebu ustati se i plesati', rekla je Martina Vrbos.

'Nisam dobro k'o što izgledam'

Martinu je ugostio Dalibor Petko u svom 'Glazbenom showu', gdje je mlada pjevačica otkrila svoj novi glazbeni izričaj.
'Ovo je Martina za 2014. godinu. Jedva čekam spot, a imat će sve ono što treba – pištolj, iphon, silikon', našalila se Vrbos pohvalivši se da je nakon posljednje dijete izgubila šest kilograma.

Novi spot radio je Ajdin Đuraković, koji je potpisao i spotove za Black Eyed Peas 'Pump it' te 'Cry me a river', Justina Timberlakea. Martina je na radiju sudjelovala u kvizu u kojem je odabrala životinju na koju sliči u određenim situacijama.

'Kad se probudim i nakon cjelonočnog izlaska sam maca, a kad plačem sličim na kravu jer mučem i stenjem. Kad sam razočarana osjećam se kao konj, povrijeđena kao magarac, a dok umirem od smijeha sličim na divlju svinju', rekla je pjevačica nastavivši u istom tonu.

'Nakon osmog pića sam kao nilski konj, a prilikom orgazma kao Martina Vrbos', rekla je. Autor pjesme, Dušan Bačić, izjavio je da bi mu Martina lako mogla postati omiljena pjevačica, a novu zajedničku suradnju najavili su već za mjesec dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook