Martinu Tomčić gledamo i u novoj, sedmoj sezoni showa "Supertalent".

Galerija


Uz nove talente koji će se predstaviti na pozornici, gledat ćemo već dobro vam poznata lica žirija kojeg čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman.

Vezani članci Martina Tomčić - 2 Tužna i uznemirena Martina Tomčić više ne može šutjeti: "Danima mi rida na telefon" Instagram protiv stvarnosti - 14 Ljepota nije u očima promatrača, nego u rukama instagramuša: Snime 200 do 500 slika prije objavljivanja

Maja Šuput još nam je ranije najavila kako su ona i stilist Marko Grubnić ove sezone krenuli još hrabrije s modnim kombinacija te šminkom i frizurama, no najveće iznenađenje svakako je operna pjevačica Martina Tomčić koja nikada nije izgledala bolje.

To je dokazala i posljednjom fotografijom na Instagramu sa sudačkog mjesta kojom je izrazila veliko uzbuđenje povodom početka nove sezone najpopularnijeg talent showa, no najava je ostala u sjeni njezinog besprijekornog izgleda.

Osim što je izgubila nekoliko kilograma, Martina je također postala odvažnija s odjevnim kombinacijama, pa je omiljene tamne komade zamijenila onim u bojama koje joj fantastično stoje.

Fotografiju je snimio Marko Grubnić, a što nam donosi nova sezona Supertalenta, provjerite večeras od 20.15 na Novoj TV

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici!

Poslije bolnog razvoda prepustila se plastičnim operacijama i teretani te potpuno transformirala izgled