Odlična ideja!

Martina Tomčić uz glamurozne fotke priredila lukavu zamku, pa poručila: "Privatno sam različita nego na televiziji"

Martina Tomčić Martina Tomčić Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Moskaljov (Foto: PR) +4 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Galerija

Martina Tomčić smislila je lukav način za obračunavanje sa svima koji joj pišu ružne komentare, a podijelila je i svoje nove glamurozne fotografije sa seta showa "Supertalent".

Operna pjevačica Martina Tomčić, koju gledamo i kao članicu žirija "Supertalenta", svake nedjelje uveseljava gledatelje showa svojim glamuroznim izdanjima kojima se hvali i na Instagramu.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''jedna je srodna duša'' Samo jednom se ljubi...ili ipak više puta? Domaće vijezde priznale koliko su puta iskreno voljele u životu!

Sada se fotkala uoči šeste emisije showa te je uz glamurozne fotke progovorila i o svojem drugom licu.

"Nikada ne bih mogla sama iznijeti ovaj show već 5. sezonu u nizu! Svi koji me doista poznaju znaju da se Martina privatno bitno razlikuje od televizijske Martine! A način na koji me vide stilistica Emina Kušan, šminkerica Nicole Massan i Marko Grubić daje i meni samoj jednu posebnu dozu glamura kao i ulozi koja se zove 'članica žirija' i da, jako mi se sviđa!" napisala je Martina uz svoje fotke sa seta za koje je, kao i uvijek, zaslužan Grubnić. Otkrila je i da se iza njezina statusa krije lukava zamka.

"P.S. status je pecalica da opet malo počistimo moj profil s trajnim blokiranjem... A taman je Halloween! Volite sebe i širite ljubav", poručila je na kraju, nakon što se i nedavno na Instagramu obračunala s hejterima koji joj pišu ružne komentare.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Privatno ili poslovno, svejedno. Lijepa, pametna, uspješna", "Prava diva", "Prekrasna", "Baš ste glamurozni, ali lijepo vam pristaje", "Savršena", nizali su se komplimenti ispod fotki.

Uz Martinu, u žiriju showa sjede i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a "Supertalent" možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Shasha Cui Shasha Cui Shasha Cui Janko Popović Volarić, Shasha Cui +13 Shasha Cui Celebrity Talentirana hrvatska snaha potpuno je smela Janka Popovića Volarića, zbog nje je zaboravio i koji jezik priča!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene