U seriji "Čista ljubav" Martina Stjepanović sinoć je privlačila pozornost svojim seksi izdanjem. U crnom rublju naprosto je zablistala.

Galerija


Nakon što je Nives Celzijus oduševila vrućim izdanjem u seriji "Čista ljubav", sinoć je gledatelje iznenadila Martina Stjepanović. Zgodna crnka odbacila je, naime, sve suvišne krpice i skinula se u zavodljivo, crno donje rublje. Na sebi je imala i haltere, a sve u svrhu zavođenja Tome, kojeg u seriji "Čista ljubav" igra Ivan Herceg. Domišljata Goga ušla je u njegov stan, skinula se u haltere i seksi rublje te čekala da ga iznenadi.

Vezani članci Ana Vučak Veljača (Foto:Instagram) Koliko ljepote na jednom mjestu: Fotografija koja je na društvenim mrežama izazvala oduševljenje! Tara Rosandić i Ivan Herceg (FOTO:PR) Bili smo na setu nove serije: Na male ekrane vraća se Ivan Herceg, a stiže i Nives Celzijus!

Pokazala je Martina ovom prilikom da je zaista u sjajnoj formi, bacivši gledatelje u trans. Kako nam je u nedavnom intervjuu otkrila, izgled joj je za neke uloge pomogao, no za neke itekako i odmogao.

"Ovisi što se traži. Izgled nekad zna pomoći, a nekad i odmoći. Nekoliko uloga i nisam dobila zato što su mislili da sam preatraktivna (reći ćemo tako), ali pomaže. Evo, za ulogu Goge bile su tražene te neke karakteristike koje imam, pa se uspije poklopiti. Uvijek mislim da treba ulagati u sebe i da to uvijek mora izaći na dobro", rekla je Stjepanović.

Martina Stjepanović (Screenshot: Video)
Martina Stjepanović (Screenshot: Video) - 2