Čista ljubav

Glumica Martina Čvek progovorila o ulozi: "Vjerujem da je u svakoga od nas utkana neka verzija Helene"

Martina Čvek (Foto: PR) - 3 Martina Čvek (Foto: PR) - 3 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Čvek (Foto: PR) - 3 Martina Čvek (Foto: PR) - 2 Martina Čvek (Foto: PR) - 1 Martina Čvek (Foto: PR) - 4 Martina Čvek (Foto: PR) - 5 +0 Martina Čvek (Foto: PR) - 6 Galerija

Zvijezda serije "Čista ljubav", Martina Čvek, iskreno je progovorila o ulozi koju tumači kao i o svojoj posebnoj strasti.

Domaća hit serija "Čista ljubav" nedvojbeno je prikovala brojne gledatelje uz male ekrane. Ovih je dana posebne reakcije i komentare gledatelja izazvala i glumica Martina Čvek koja u seriji tumači ulogu Helene, majku malene Maše. Budući da se seriji pridružila nešto kasnije, Martina se više nego odlično snašla na setu.

"Ovakav projekt i format zahtijeva brzinu, koncentraciju i spretnost, a shodno tome i međusobno poštovanje, razumijevanje, kolegijalnost i podršku. Kako na spomenuto nailazim svakoga dana, rekla bih da sam se lakše aklimatizirala", rekla je Martina za SHOWBUZZ.hr.

Martina Čvek (Foto: PR) - 2 Martina Čvek (Foto: PR) - 2 Foto: PR

Kaže da se upravo s Mašom, koju glumi djevojčica Dora Arar, najviše sprijateljila. "Dora je malo čudo. Istodobno zaigrana, strpljiva, visprena, inteligentna pa je rado potpisujem kao novu prijateljicu", kaže. Na pitanje koliko sličnosti ima s ulogom koju igra Martina odgovara: "Vjerujem da je u svakoga od nas utkana neka verzija ili barem segment Helene. Taština, nagonske radnje, stav o tome što i koliko zaslužujemo, predbacivanja ako se naša očekivanja ne ostvare. Helenino nezadovoljstvo se rađa kada ponuđeno ne odgovara slici očekivanog, a očekivala je partnera koji će cijeniti njezinu žrtvu i shvatiti njezinu grešku. Sve suprotno od toga nije njezin obrazac".

Martina Čvek (Foto: PR) - 5 Martina Čvek (Foto: PR) - 5 Foto: PR

Helena je u seriji optužena za napuštanje svoga djeteta i odlazak na rad u inozemstvo budući da joj je suprug Tomo, kojeg utjelovljuje Ivan Herceg, ostao bez posla. Međutim, priča je ipak nešto drugačija pa Martina u stvarnom životu ima jasno stajalište o takvim životnim situacijama. "Ne igram zapravo majku koja je napustila dijete, već je njezin odlazak motiviran materijalnim zbrinjavanjem obitelji. No, nakon što napravi grešku u koracima, Helena ne skuplja dovoljno hrabrosti kako bi se vratila, te to bude interpretirano kao "napuštanje djeteta". Napuštanje djeteta, kao društveno pitanje, mi je delikatno, a intimno - neshvatljiv čin. No, budući da u životu cijenim i pozivam na slobodoumnost, voljela bih da tuđe razloge i postupke ne promatramo crno-bijelo. Siva je za početak bolja boja u shvaćanju i prihvaćanju drugih", pojasnila je Martina

Ova mlada glumica ima i posebnu strast, kad nije na snimanju, uživa u planinarenju. "Volim planinarenje, za koje trenutno nemam vremena, i sladoled za kojeg imam malo više vremena", zaključila je Martina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene