Za ljeto spremna!

Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

Martina Boščić Martina Boščić Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 Martina Boščić - 11 Martina Boščić - 15 Martina Boščić - 9 Martina Boščić - 7 Martina Boščić - 8 Martina Boščić - 6 +6 Martina Boščić - 5 Galerija

Martina Boščić na Instagram profilu pokazala kako uživa na Sejšelima i pohvalila se utreniranom figurom na kojoj joj mnogi zavide.

Martina Boščić naša je najpoznatija fitness trenerica, a na Instagramu je prati gotovo 200 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Martina Boščić a kad je vjenčanje? Naša najutjecajnija fitness influencerica otkrila detalje romantične prosidbe: ''Zaruke su bile točno na tom mjestu...''

Martina ima i vlastitu aplikaciju Bossfit.app s vježbama za fit figuru, kreirala je i vlastitu kolekciju badića naziva Bosskini swim, a želja joj je pokrenuti i sportsku liniju odjeće. 

Nakon završetka pandemije ova mlada poduzetnica iskoristila je svo moguće vrijeme na putovanja. Na svom Instagram profilu pohvalila se da trenutačno uživa na Sejšelima, a pratitelji joj zavide na njezinoj figuri.

Ispod fotografije na kojoj pozira ležeći u pijesku napisala je: "Sve što trebam je pijesak ispod mene".

"Šta je ovo? Rekla sam, više nisam najcrnija", "Najbolja fotka ikad", "wooow" i još mnogo gorućih vatrica nizalo se u komentarima obožavatelja.

Martina na putovanja ne ide sama, društvo joj radi muškarac čiji identitet još uvijek skriva. 

U fitness se zaljubila još kao srednjoškolka, a na to su je potaknuli problemi sa štitnjačom.

''Počeli su problemi s aritmijama, prekomjernim znojenjem, dekoncentracija, užasne glavobolje, a bila je zima. Bilo mi je čudno da dolazim mokra u srednju školu'', prisjetila se u intervjuu za In magazin. 

Uz odgovarajuću prehranu, terapiju, ali i tjelovježbu riješila se tegoba. Danas svoja iskustva dijeli s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama. S njih gotovo 200 tisuća, što je čini jednom od najutjecajnijih hrvatskih fitness influencerica.

''Kao influencer bilo kakav, pa tako i fitness, uvijek je dobro podsjetiti ljude da i ti imaš celulit, strije, akne. Nekako je ljudima lakše kad vide da imaš problem kao i oni, da i ti imaš neke svoje borbe'', priča.

Uz pisanu riječ i fotografije koje objavljuje, ova Zagrepčanka motivacijsku prednost prije svega daje samim treninzima.

''Što bih ja kao fitness influencerica trebala raditi? Pa, zapravo poticati druge da se brinu o sebi, vježbaju, paze na svoje zdravlje. Mislim da zaslužujem tu titulu, trudim se oko toga, puno komuniciram s ljudima preko društvenih mreža'', kaže.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 6 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 4 +4 Candice Swanepoel - 5 Celebrity Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene