Princezu Lallu Salmu nitko nije vidio dvije godine, a sada bi se trebala susreti s Meghan Markle i princem Harryjem.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry će se tijekom svog posjeta Maroku, gdje se trenutno nalaze, susresti s tamošnjim kraljem Mohammedom VI. ali kako se čini, ne i s njegovom suprugom, princezom Lallom Salmom koja je nestala bez traga i o njoj se danas baš ništa ne zna.

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Princ Harry i Meghan Markle - 2 Harry i Meghan pristali na nešto što nikad ne bi pomislili: ''Bit će to drugačije od onog na što smo navikli''

Naime, nestala princeza u javnosti je posljednji put viđena 2017. godine kada je s Mohammedom posjetila Rabat i od tada se u javnosti pojavljuju brojna nagađanja o njezinom misterioznom nestanku.

Neki vjeruju kako su se kralj i princeza razveli te se ona skriva negdje na području Maroka, dok drugi misle kako je pobjegla u Ameriku ili na grčki otok Keu s mlađom 11-godišnjom kćeri, princezom Lallom Khadijom.

Marokanska palača nikada nije potvrdila glasine o razvodu, dok tamošnji mediji u potpunosti ignoriraju tu temu.

Princeza Lalla Salma upoznala je marokanskog kralja na jednoj zabavi 1999. godine, a vjenčali su se nekoliko godina kasnije. Vjenčanje su proslavili javnim raskošnim ceremonijama, čime su prekršili tajnost kraljevskog vjenčanja koje se do tada poštivalo kao dio marokanske tradicije.

Zasad nije poznato hoće li Meghan i Harry izričito zatražiti susret s marokanskom princezom, ukoliko se ona ne pojavi u suprugovoj pratnji. Inače, Lalla Salma je baš poput Meghan Markle bila aktivna zagovornica ženskih prava u svijetu. 

Ovako trenutačno izgleda najzanimljiviji par na svijetu poslije erotične izvedbe na koju nitko nije ostao imun

 

Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma