Nema brige

Princ nije jedini: Evo tko je drugi najvažniji muškarac u životu Meghan Markle

Markus Anderson i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Markus Anderson i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Markus Anderson i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Markus Anderson i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Markus Anderson (Foto: Getty) Markus Anderson (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Profimedia) Galerija

Radi se o vojvotkinji Meghan Markle i njezinom bliskom prijatelju Markusu Andersonu.

Duo se prvi put upoznao u Torontu 2011. godine kada je ona snimala seriju "Suits" koja ju je i proslavila.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Radi se o vojvotkinji Meghan Markle i njezinom bliskom prijatelju Markusu Andersonu koji je poznat i kao "drugi najvažniji muškarac u njezinom životu".

Markus je uz Meghan bio i tijekom njezinog prvog javnog izlaska s Harryjem 2017. godine, ali i na nedavnom luksuznom darivanju djeteta u New Yorku.

"Što bih ja bez tebe, moj voljeni i nevjerojatno zabavni prijatelju koji si mi najveća podrška. Jako te volim", jednom mu je prilikom javno poručila Meghan prije nego što je postala dio britanske kraljevske obitelji.

Radi se o 41-godišnjem Kanađaninu koji čuva sve njezine tajne i koji je iz malog grada krenuo u London gdje je dobio svoj prvi posao kao konobar popularnog kluba Soho House. Malo po malo, počeo je sklapati prijateljstva s brojnim slavnim osobama te postajao sve poznatiji i uspješniji.

Kako prenosi The Daily Mail, upravo je on upoznao Meghan s bogatim i utjecajnim prijateljima, jer u vrijeme njihovih prvih susreta Meghan nije bila poznata glumica.

Navodno je upravo Anderson upoznao Meghan i bračni par Clooney, ali i vojvotkinju i njezinu najbolju prijateljicu Jessicu Mulroney, snahu bivšeg kanadskog premijera Briana Mulroneyja. Koliko je duo blizak govori i podatak kako Meghan svog prijatelja naziva "ujakom" njezinih pasa Guya i Bogarta.

Anderson je vojvotkinji bio rame za plakanje kada se 2013. godine rastajala od prvog supruga Trevora Engelsona, no dogovarao joj je i spojeve s utjecajnim muškarcima koje je imao na svojoj kontakt listi. Ipak, Anderson je postao još povezaniji s Meghan 2016. godine kada je glumica upoznala svog sadašnjeg supruga, a navodno im je on pomagao da njihovi susreti u početku budu tajni, i to ne samo u Kanadi, već i u Londonu.

Anderson je i dalje dobar prijatelj brojnih zvijezda, no Meghan mu je postala najbliža prijateljica, posebno otkad je dio jedne od najutjecajnijih obitelji na svijetu. "On ima nevjerojatne kontakte, vrlo je šarmantan, ali i diskretan. On nikada ništa ne otkriva niti komentira", otkrio je izvor dotičnom, pa ne čudi da je popularan prijatelj zvijezdama.

Pitanje je samo koliko ovdje govorimo o prijateljstvu, a koliko o poslu...

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) +5 Demi Lovato (Foto: Instagram) Celebrity Slavnu pjevačicu jedva smo prepoznali zbog viška kilograma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene