Zbilja užas!

Grubnić se obratio Bandiću zbog jezive situacije u Dumovcu, pridružile mu se i druge zvijezde, odgovor je dobio, evo što stoji u njemu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić obratio se Milanu Bandiću zbog azila Dumovec, a oglasile su se i Franka Batelić i Lana Klingor Mihić, koje su istaknule da treba nešto učiniti.

Hrvatske građane prošlih su dana uznemirila svjedočanstva sadašnjih i bivših volontera u azilu Dumovec prema kojima psi imaju otvorene rane i borave u kavezima uprljani krvlju i fekalijama. 

Pogledaj i ovo showbuzz Razočaran i bijesan Grubnić oštro prozvao Bandića nakon afere koja je zaprepastila domaću javnost: ''Ovo zaslužuje najgoru kaznu''

Među njima je i stilist Marko Grubnić, koji je pisao gradonačelniku Milanu Bandiću i još nekim političarima nakon što su izašli navodi o stanju u Skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba

"Najljubaznije Vas molim da provjerite azil Dumovec i stanje u kojem se tamo nalaze životinje, one su nedužne, bespomoćne i trebaju našu pomoć hitno, sada...", napisao je Marko na Instagram storyju i označio Bandića, azil Dumovec, zagrebačku gradsku upravu i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. 

Grubnić je objavio i gradonačelnikov odgovor. "Poštovani Marko, svakako se slažem s Vama i uistinu su me neugodno iznenadile objavljene informacije o stanju u azilu Dumovec. Zahvaljujem na javljanju, brizi i empatiji koju iskazujete prema životinjama. Osobno ću otići u Dumovec i ispitati utemeljenost objavljenih informacija", napisao je Bandić. Na to mu je Grubnić odgovorio. 

"Hvala Vam od srca. Pratit ćemo svi razvoj ove 'krize' i cjelokupne situacije jer osobno me je jako potreslo i uznemirilo ovo što je otkriveno i objavljeno. Neću se umiriti dok ne budem siguran da je situacija u tom azilu zadovoljavajuća za te životinje. Hvala Vam još jednom na brzoj reakciji. Vjerujem da ćemo zajedno pomoći ovim nedužnim i bespomoćnim životinjama. I to što prije", istaknuo je stilist.

Dragi sugrađani, neugodno su me iznenadile danas objavljene informacije o stanju u Azilu Dumovec. Zahvaljujem svima na...

Objavljuje Milan Bandić Gradonačelnik ZagrebaNedjelja, 6. prosinca 2020.

Bandić se oglasio na Facebooku, gdje je objavio fotografiju sa svojim psom Rudijem. 

"Dragi sugrađani, neugodno su me iznenadile danas objavljene informacije o stanju u azilu Dumovec. Zahvaljujem svima na javljanju, brizi i empatiji koju iskazujete prema životinjama. Svi mi koji imamo kućnog ljubimca koji nam je dio obitelji posebno smo osjetljivi na bilo kakve informacije koje upućuju na nedovoljnu brigu ili, još gore, zlostavljanje životinja. Osobno ću ispitati utemeljenost objavljenih informacija i do kraja ćemo rasvijetliti sve okolnosti u Dumovcu, gdje ću i osobno otići. Završit ću riječima velikog Dostojevskog: 'Čovječe, ne ponosi se svojom superiornošću nad životinjama jer one su bez grijeha, dok ti svojom veličinom oskvrnjuješ zemlju'", napisao je uz sliku.

Svoju zabrinutost zbog Dumovca izrazila je i pjevačica Franka Batelić. "Moramo nešto napraviti", napisala je na Instagram storyju. 

Oglasila se i Lana Klingor Mihić. "Ma kako je ovo moguće? Uopće me ne zanima je li ovo izborna godina ili nije, ali ako je ovo istina, tu se nešto hitno treba poduzeti. Kakav horor", istaknula je. 

Luka Nižetić nije se suzdržavao u iskazivanju svog mišljenja. "Je*i se", napisao je i taggao je azil Dumovec. Usto je na nekoliko storyja o strašnim događanjima u skloništu označio Bandića. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene