Kao mjesto održavanja ovog jedinstvenog događaja Gentleman's Fair Zagreb izvrsno je poslužila zagrebačka Gliptoteka, koja upravo svojim izgledom i lokacijom savršeno zaokružuje ovu cijelu - mušku priču.

Galerija


Gentleman's Fair Zagreb naziv je prvog unique boutique sajma i festivala modernog muškarca, koji je proteklog vikenda imao svoje uspješno, premijerno izdanje.

Vezani članci Indira Levak Brojne domaće zvijezde jedva čekaju cijepljenje: "Idemo pobijediti taj COVID jer svijet voli pobjednike" Goran Grgić - 4 Borba za vlast: U Dizmovu se sprema novi dar mar koji će zakuhati načelnik Vinko!

Kao mjesto održavanja ovog jedinstvenog događaja izvrsno je poslužila zagrebačka Gliptoteka, koja upravo svojim izgledom i lokacijom savršeno zaokružuje ovu cijelu - mušku priču.

U četiri dana održavanja festivala Gliptotekom su prodefilirali mnogobrojni posjetitelji, izlagači i izvođači, koji su pokušali međusobno doći do odgovora što točno znači biti gentleman u modernom 21. stoljeću, jesu li oni izumrla vrsta ili i dalje postoje, ali u nekom novom, suvremenom obliku. Kategorije izlagača i kulturni sadržaji poput Music & Theatre, Lifestyle & Fashion, Sport & Wellness, Man’s gadgets, Outdoor & Adventure, Arts exhibition, Auto – Moto Gourmet, Gentleman’s Club, posjetiteljima su bili predstavljeni na zanimljiv način, u unutarnjem i dvorišnom dijelu kultne Gliptoteke.

Bogati kulturni program započeo je u četvrtak u 18 sati otvaranjem sajma i izložbe naziva „Art is a passion“, nakon čega je uslijedio koncert sjajnog Marka Tolje. Drugu večer na redu su bili Drago Diklić & band i uvijek odlični Pavel, a zabava se do ranih jutarnjih sati nastavila uz popularni klupski program Sutra je subota – limited edition. U subotu je program započeo s Doručkom u Gliptoteci „ŠPICA“, a nastavio se u pozitivnom tonu uz DJ party Tanceraj i skupinu Rezerve, dok je čast da zatvori prvo izdanje Gentleman's Fair-a dobio izvrsni glazbenik Boris Štok. Pored ovih vrhunskih glazbenika, na festivalu su se mogla vidjeti i brojna poznata lica, poput glumica Nere Stipičević i Mije Biondić, voditeljice Daniele Trbović, glumca Gorana Grgića, bivše misice Nine Slamić, redatelja Mirana Kurspahića, glumice Senke Bulić, pjevača skupine Kojoti Alena Marina itd. Uz razne izlagače proizvoda i usluga za muškarce, Gentleman's Fair imao je i humanitarnu notu, naime, skupljale su se donacije za utrku 'Terry Fox Run'.

Nakon 4 dana ispunjena odličnom zabavom, može se zaključiti da gentlemani nisu izumrli, dapače, oni su prisutni u raznim sferama života, a ovaj sajam svakako je to dokazao.