Marko Todorović jedno je od novih glumačkih lica koje će domaća publika imati priliku upoznati idućih mjeseci u novom dramskom uratku Nove TV pod nazivom "Drugo ime ljubavi".

Galerija


Ne sumnjamo da će ovaj mladi glumac steći mnogo obožavateljica.

Vezani članci Katarina Baban U ulozi zlice odlično se snašla, a njezin najveći obožavatelj zaključio je da ju je s guštom odigrala Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek o finalu serije ''Drugo ime ljubavi'': "Bit će puno preokreta. Postat ću djed, to su mi sredili''

Marko Todorović jedno je od novih glumačkih lica koje će domaća publika imati priliku upoznati idućih mjeseci u novom dramskom uratku Nove TV pod nazivom "Drugo ime ljubavi".

Radi se o mladom crnogorskom glumcu koji u seriji igra jednog od članova glavne obitelji Krpan, a publika ga je već zapazila u ulozi kriminalca u seriji "Ubice moga oca". Marko odlično vlada i kazališnim daskama, pa ćemo o njemu još itekako čuti.

"Tu sam da pridonesem da ovaj projekt bude makar malo bolji i da dam sve od sebe da napravimo jedan dobar proizvod koji će se publici, nadam se, svidjeti", započeo je intervju glumac koji se hrvatskoj publici predstavlja prvi put.

"Nekako zasad nemam straha od komentara. Generalno nemam straha, ali imam veliku odgovornost pa ponekad razmišljam kako će to sve ispasti i hoće li se ljudima svidjeti. Volio bih ostaviti dobar dojam." Marko će to pokušati učiniti likom Luke Krpana.

"Pomalo je negativan lik, ali u suštini ima i jednu osjetljivu stranu koju pokušavamo prikazati tako da je to čovjek satkan od svih mogućih emocija, pozitivnih i negativnih. Pokušavamo ga graditi u tom spektru da je što interesantniji i da ima što više slojeva, stoga mislim da će biti jako zanimljiv za praćenje. Jako je zanimljiv i za igranje jer ima dosta obrta i promjena kod njega, što cijelu stvar čini još zanimljivijom", eskluzivno nam otkriva Marko.

"Nekima se neće svidjeti zbog raznih intriga, ali na kraju će publika biti pod dojmom da je to osjetljiv čovjek i da nije loš", zaključuje.

Po pitanju novih obožavateljica slatko se nasmijao, a zatim priznao. "Ne razmišljam o tome. Najbitnije mi je da se ljudima svidi to što radim, a ako i ovo ide uz to, neka bude tako."

Zanimalo nas je i postoji li scena koju baš nikada ne bi snimio. "Snimio bih sve što mislim da prinosi projektu na pravi način. Meni su uvijek najneugodnije intimne scene, ali uz dobar proizvod i dobro opravdanje redatelja da se ta scena snimi, nema nikakvih problema", zaključuje.

Što nam je još otkrio, saznajte u videointervjuu u našoj galeriji. 

Više o likovima nove serije saznajte OVDJE.

Seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite ovu nedjelju u 20:15 na Novoj TV.