izgubio bitku

Legendarni Giga volio je život: "Prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti, samo da ostanem živ"

Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) +0 Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) Galerija

Marko Nikolić borio se s teškom bolešću posljednje tri godine.

Vijest o smrti legendarnog glumca Marka Nikolića rastužila je brojne gledatelje i obožavatelje njegova glumačkog opusa, lika i djela.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Izmamili mu osmijeh! Pogledajte kakvo je iznenađenje dobio naš zgodni glumac, nije se uspio ni snaći: "Ne mogu ja ovo"

72-godišnji Nikolić javnosti je otkrio kako se s teškom bolešću bori početkom prošle godine, kada je priznao i da je već u ranoj mladosti počeo s konzumacijom duhanskih proizvoda i alkohola.

"Ne bih lažno moralizirao, prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti. Kada sam prije tri godine saznao da sam teško bolestan, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovjek spreman učiniti sve samo da ostane živ. Pušio sam od trinaeste, a pio od sedamnaeste. Počeo sam u gimnaziji s vinjakom, kao student prešao na rakiju, a poslije na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje", izjavio je svojevremeno za Espreso.rs.

Marko Nikolić preminuo je u 73. godini, što je potvrdila njegova kći Mina

Rođen je u Kraljevu 20. listopada 1946. godine, a glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Javnosti je najpoznatiji po ulozi Gige Popadića u seriji Bolji život. Glumio je gotovo do posljednjih dana života.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Celebrity Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Gregurević u ulozi Netjaka u seriji Velo Misto (Foto: Screenshot) Ivo Gregurević kao Cinco (Foto: Screenshot) Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 5 +0 Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Kolege se opraštaju od glumačke legende: ''Bio je naš veliki prijatelj... Ovo je nenadoknadiv gubitak"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Gregurević u Čarugi (Foto: Screenshot) Ivo Gregurević u ulozi Netjaka u seriji Velo Misto (Foto: Screenshot) +0 Ivo Gregurević kao Cinco (Foto: Screenshot) Celebrity Bio je Netjak, Čaruga, Cinco... Najveća glumačka ostvarenja Ive Gregurevića, koja su nas dirnula i nasmijavala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene