Marko Nikolić borio se s teškom bolešću posljednje tri godine.

Galerija


Vijest o smrti legendarnog glumca Marka Nikolića rastužila je brojne gledatelje i obožavatelje njegova glumačkog opusa, lika i djela.

Vezani članci Ana Bučević - 1 Naša poznata motivatorica tulumarila s kćeri na koncertu folk pjevača: Pohvalila se i dečkom kojeg je skrivala Ana Bučević - 5 Splićanka i poznata motivacijska govornica opet ljubi, objavila fotografiju s bratom srpske pjevačice

72-godišnji Nikolić javnosti je otkrio kako se s teškom bolešću bori početkom prošle godine, kada je priznao i da je već u ranoj mladosti počeo s konzumacijom duhanskih proizvoda i alkohola.

"Ne bih lažno moralizirao, prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti. Kada sam prije tri godine saznao da sam teško bolestan, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovjek spreman učiniti sve samo da ostane živ. Pušio sam od trinaeste, a pio od sedamnaeste. Počeo sam u gimnaziji s vinjakom, kao student prešao na rakiju, a poslije na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje", izjavio je svojevremeno za Espreso.rs.

Marko Nikolić preminuo je u 73. godini, što je potvrdila njegova kći Mina

Rođen je u Kraljevu 20. listopada 1946. godine, a glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Javnosti je najpoznatiji po ulozi Gige Popadića u seriji Bolji život. Glumio je gotovo do posljednjih dana života.

Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše

 

Kolege se opraštaju od glumačke legende: ''Bio je naš veliki prijatelj... Ovo je nenadoknadiv gubitak"

Bio je Netjak, Čaruga, Cinco... Najveća glumačka ostvarenja Ive Gregurevića, koja su nas dirnula i nasmijavala