Ovo je hit!

Ne odvajaju se otkako ih je spojila Viktorija Rađa: Video ovog dvojca dobro je sve zabavio, a čini se da se zna i tko je kavu platio! Ili nije!

Jelena Perić Jelena Perić Nova TV 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Marko Mrkić - 3 Marko Mrkić - 1 Marko Mrkić - 2 Marko Mrkić Tina Walme, Marko Mrkić (Foto: PR) +12 Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Mrkić objavio je na Instagramu video s Dinom Rađom pa do suza nasmijao pratitelje.

Plesač i mentor iz showa "Ples sa zvijezdama" Marko Mrkić, osim po plesu, poznat je i po dobrom smislu za humor, kojeg je ponovno opravdao svojom posljednjom objavom na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

Marko je naime objavio video u kojem mu se pridružio i njegov dobar prijatelj Dino Rađa, s čijom je suprugom Viktorijom plesao u prethodnoj sezoni.

"Jeste se pitali tko mentorira mentore? Ove godine idem nekonvencionalno, s nekim tko je naklonjeniji senzualnim plesovima, a njegovo znanje je neupitno i stručno. Predstavljam vam svoju desnu ruku za tehniku, ekspresivnost i dinamiku", napisao je Marko uz video koji je do suza nasmijao njegove pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Mrkić (@marko.mrkic)

"Marko, nikad nećeš imat njegovu senzualnost, gracioznost i znanje i držanje u plesu", zaključio je jedan od njegovih pratitelja.

U komentarima su se javili i neki koji su predložili da se Dino javi u plesnu školu ''ako mu treba koja kinta'', a Marko se našalio da će mu javiti da pošalje CV pošto kavu nije platio već godinu i pol.

Dino nije propustio prvu emisiju nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", a odmah se putem društvenih mreža javio Marku.
Točnije, on je u svojim pričama na Instagramu prokomentirao njegovu novu plesnu partnericu, influencericu Jelenu Perić, koja mu je, čini se, zapela za oko.

"Kakva je punica? Pitam za prijatelja samo", napisao je u svojem duhovitom stilu preko fotke Marka i Jelene.

Kada se Viktorija natjecala u showu, Dino je zabavljao javnost "prijetećim" porukama koje je slao Marku prije svake emisije, a iz svega se među njima rodilo pravo prijateljstvo.

Marko nam je u nedavnom intervjuu otkrio kako bi se i Rađa rado okušao kao jedan od natjecatelja.

"Dino je rekao da jedva čeka sljedeću sezonu da se natječe. Skužio je da mu idu ovi senzualni plesovi, tipa rumba", ispričao je za DNEVNIK.HR.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Zanimljivosti Proslavila se hitom "Pare, pare, pare" i nakon udaje za ruskog oligarha nestala preko noći, a Hrvatska je rijetko mjesto na kojem se pojavljivala

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa Slovenka Kaja koju povezuju s našim Vrsaljkom pokazala trudnički trbuh, do poroda sitno broji!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene