Vole društvene mreže

Voditelji najgledanije lifestyle emisije zavirili su na Instagram i ispričali pozadinske priče objavljenih fotki

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Mrkić i Iris Cekuš, voditelji IN magazina, veliki su obožavatelji društvenih mreža.

Voditelji IN magazina Marko Mrkić i Iris Cekuš dio svog slobodnog vremena provode na društvenim mrežama, naročito Marko, koji priznaje da mu je to jedna od glavnih zanimacija iako se ne smatra nekim velikim influencerom.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Zato su jedno drugom zavirili na profile na Instagramu kako bi otkrili pozadinske priče fotki koje su sami odabrali.

Prva emisija IN magazin emitirala se na Novoj TV 26. siječnja prije 11 godina. Emisiju od tada svakim radnim danom stvara tim od pedeset ljudi. Za njih nema pauze, nema odmora, jer se ova zabavna lifestyle emisija kontinuirano emitira, te iz tjedna u tjedan, od ponedjeljka do petka, zabavlja i informira svoje vjerne gledatelje.

Urednica emisije Ivana Mandić, i dnevna urednica Svjetlana Matić vode tim od ukupno 13 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo i Julijana Bačić. Tu su i zaštitna lica emisije, voditeljice IN magazina Renata Končić Minea i Mia Kovačić, a nedavno su im se pridružili i Marko Mrkić i Iris Cekuš.

Ideja timu IN magazina ne nedostaje ni nakon više od desetljeća, jednakim žarom stvaraju se svakodnevno zabavni prilozi, rade zanimljivi intervjui s domaćim i stranim zvijezdama i produciraju nadahnjujuće reportaže, ali i duhovit i edukativan sadržaj.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene