Marko Mrkić i Iris Cekuš obilježili su 11. rođendan IN Magazina.

Galerija


Profesionalnog plesača Marka Mrkića i manekenku Iris Cekuš odnedavno gledamo kao novi voditeljski par popularne lifestyle emisije IN Magazin, koja se prikazuje u programu Nove TV već 11 godina.

Vezani članci Borna Ćorić Borna Ćorić otkriva sve o oporavku od korone, ali i istinu o svom ljubavnom životu! Sanja Vejnović - 3 Naša lijepa glumica napravila potez o kojem razmišlja godinama: "Zabavno je, a ljubav je glavni sastojak"

Upravo povodom 11. rođendana Marko i Ines su nam odgovorili na nekoliko škakljivih pitanja, ispričali dosad nepoznate detalje iz svojih života, a otkrili su i svoje pjevačko umijeće.

Kako to sve zajedno zvuči pogledajte u našem videu.

Prva emisija IN magazin emitirala se na Novoj TV 26. siječnja prije 11 godina. Emisiju od tada svakim radnim danom stvara tim od pedeset ljudi. Za njih nema pauze, nema odmora, jer se ova zabavna lifestyle emisija kontinuirano emitira, te iz tjedna u tjedan, od ponedjeljka do petka, zabavlja i informira svoje vjerne gledatelje.

Urednica emisije Ivana Mandić, i dnevna urednica Svjetlana Matić vode tim od ukupno 13 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo i Julijana Bačić. Tu su i zaštitna lica emisije, voditeljice IN magazina Renata Končić Minea i Mia Kovačić, a nedavno su im se pridružili i Marko Mrkić i Iris Cekuš.

Ideja timu IN magazina ne nedostaje ni nakon više od desetljeća, jednakim žarom stvaraju se svakodnevno zabavni prilozi, rade zanimljivi intervjui s domaćim i stranim zvijezdama i produciraju nadahnjujuće reportaže, ali i duhovit i edukativan sadržaj.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Karleuša pokazala međunožje na dodjeli nagrada MAC, a fotografiju zatim ponosno objavila i na Instagramu