S Markom Mrkićem i Iris Cekuš razgovarali smo o anegdotama sa snimanja IN Magazina.

Galerija


Profesionalni plesač Marko Mrkić i manekenka Iris Cekuš sjajno su se snašli u voditeljskim ulogama popularne lifestyle emisije IN Magazin Nove TV.

Vezani članci Franka Batelić - Čorluka - 1 Franka Batelić je majka, supruga, ali i žestoka rokerica: Obožavatelje iznenadila novim izdanjem! Marko Mrkić i Iris Cekuš (Foto: Nova TV) On je plesač, ona svjetski poznati model, a uskoro ćemo ih gledati u novim ulogama

Ovaj simpatični voditeljski duo otkrio nam je neke anegdote koje gledatelji nisu dosad imali prilike vidjeti ni čuti, a koje su to saznajte u našem videu.

Prva emisija IN magazin emitirala se na Novoj TV 26. siječnja prije 11 godina. Emisiju od tada svakim radnim danom stvara tim od pedeset ljudi. Za njih nema pauze, nema odmora, jer se ova zabavna lifestyle emisija kontinuirano emitira, te iz tjedna u tjedan, od ponedjeljka do petka, zabavlja i informira svoje vjerne gledatelje.

Urednica emisije Ivana Mandić, i dnevna urednica Svjetlana Matić vode tim od ukupno 13 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo i Julijana Bačić. Tu su i zaštitna lica emisije, voditeljice IN magazina Renata Končić Minea i Mia Kovačić, a nedavno su im se pridružili i Marko Mrkić i Iris Cekuš.

Ideja timu IN magazina ne nedostaje ni nakon više od desetljeća, jednakim žarom stvaraju se svakodnevno zabavni prilozi, rade zanimljivi intervjui s domaćim i stranim zvijezdama i produciraju nadahnjujuće reportaže, ali i duhovit i edukativan sadržaj.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.