Marko Livaja i Iris Rajčić stigli su na svoje vjenčanje u splitsku crkvu svetog Stjepana.

Galerija Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +16 Iris Rajčić

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i Iris Rajčić snimljeni su kako dolaze u crkvu svetog Stjepana u Splitu gdje će se vjenčati nakon osam godine veze i gdje su dočekali brojni fotografi. 

Vezani članci Iris Rajčić - 6 Iris Rajčić objavila fotografije priprema za vjenčanje s Livajom, jednim detaljem oduševila je navijače Hajduka! Iris Rajčić i Marko Livaja Prvi izlazak Livaje i njegove Iris nakon vjenčanja, sa sobom su poveli i djecu, a povod je bio baš poseban!

Marko je stigao u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir mašnom, a s lica nije skidao široki osmijeh čak ni kada je primijetio fotografe koji su ga tamo dočekali. Iris je blistala u haljini s čipkom koju je pridržavala pri ulasku u crkvu, dok je pokraj nje bila vjenčana kuma Lana Pavić.

Osim mladenaca i kumova u crkvu su stigli i dragi im uzvanici, među kojima je i poznata pjevačica Doris Dragović koja je zablistala u elegantnoj tamnoj haljini poput prave dive.

Par pred oltar staje nakon osam godina veze, a vjenčat će ih svećenik fra Žarko Relota iz Zadra, koji je župnik Bilog briga, a bio je osam godina u službi u samostanu svetog Frane u Splitu.

"Iris je bila moja učenica na vjeronauku u Splitu, u osnovnoj i srednjoj školi", rekao je fra Žarko Relota za Zadarski list.

Iris će vjenčana kuma biti dugogodišnja prijateljica, po struci politologinja Lana Pavić, a Marko je za svojeg vjenčanoga kuma odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva.

Slavlje nakon vjenčanja održat će se u restoranu Adriatic Grašo, u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić, a uzvanike bi trebala zabavljati Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine, javlja Slobodna Dalmacija.

Sve je spremno za vjenčanje Livaje i 14 godina starije Iris, poznato je i gdje će slaviti te tko će im pjevati! Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja +26 Marko Livaja i Iris Rajčić

Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!'' Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput +33 Maja Šuput

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju