U novo životno poglavlje ušli su ovih dana Marko Livaja i Iris Rajčić. S kćerkicom su preselili u Grčku.

Galerija


Nogometaš Marko Livaja i manekenka Iris Rajčić nedavno su se preselili u Grčku, točnije u Atenu, gdje splitski nogometaš igra za AEK Athens. U novo životno poglavlje s roditeljima tako je ušla i 15-mjesečna Elizabet, kćerkica poznatog para. 38-godišnja manekenka i studentica Kineziološkog fakulteta u Grčkoj je postala zaštitno lice kozmetičkog brenda Juliette Armand.

Nije joj dugo trebalo da dobije i tamo angažman, a osim manekenskog, imala je posla i s raspakiravanjem stvari koje je obitelj morala smjestiti u vilu u Ateni. Na Instagramu je Iris objavila kako je poslala 27 kutija iz Španjolske u Grčku. "Danima spremaš, pospremaš, a više nemaš pojma gdje bi što stavio", napisala je uz fotografiju Rajčić.

Već su u Grčkoj izašli i na naslovnici jednih novina pa se čini da su ih tamo sjajno dočekali. Par je u vezi već nekoliko godina, živjeli su u Rusiji, a onda Španjolskoj te sada u Grčkoj. U tom su se periodu i zaručili te postali roditelji slatke Elizabet. Iako su daleko od domovine, ako je suditi prema Instagramu, Iris ne nedostaju prijatelji - budući da ih posjećuju. Tako u Ateni trenutno boravi i njezina prijateljica Ana Gruica.

 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33) on