''Drži se, Nerede''

Bivši zagrebački reper u borbi s tumorom ''Dao sam sve u Božje ruke''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Marko Lasić Nered objavio je status na svom Facebooku profilu koji je mnoge šokirao, ali i duboko dirnuo.

Nekoć iznimno popularan reper i hip-hoper Marko Lasić Nered objavio je emotivan status na svom Facebook profilu. Nakon što su mu doktori otkrili tumor na mjehuru, život mu se, kaže, zaustavio.

Pogledaj i ovo Tay-K (Foto: Instagram) Podeblji dosje 19-godišnji reper dobio 55 godina zbog ubojstva, kada vidite njegov Instagram pitat ćete se kako je uopće bio slobodan

''Primarijus pogleda snimku i naruči me na cistoskopiju za dva dana. Prođu duga dva dana i na cistoskopiji primarius kaže, premlad je, moramo ga operirati što prije. I zove anesteziologa. Za 2 tjedna zakažu termin operacije, a mene ostave u jadu i nevjerici jer na svim uputnicama piše sumnja na zloćudni tumor. Moj se život zaustavio. Sve je stalo, telefoni, mailovi, potrebe, želje, obveze. Više ničeg nije bilo osim te dijagnoze i praznine. Nevjerica, kako je to moguće, kako ću to objasniti djeci, koje su mi šanse, s čim se to borim ako se borim. Strah, koliko mi je ostalo, kako ću to pobijediti, što je uzrok tome. Vjernik sam pa kažem sve u Božje ruke, i probdijem dugu mučnu noć gledajuću u krevetu klince i ženu. Molio sam i u sebi lomio stranice svog života kao krede, jednu po jednu'', napisao je Marko kojeg su doktori operirali nakon nekoliko dana.

''Bio sam budan, dobio sam epiduralnu u kičmu. Izvadili su tumor! Molio sam da mi ga pokažu i pokazali su mi ga. Nije izgledao kako sam ga zamišljao. Izgledao je kao neka biljka koja raste u moru i ljulja se kako je morske struje nose. Vraćaju me u sobu. Slijedi oporavak i otpusno pismo.  Kad sam izlazio iz bolnice mislio sam da ću osjetiti olakšanje, ali nisam. Nisam jer mi nitko od doktora nije rekao da će biti sve u redu. Čeka se histološki nalaz. Nakon nalaza odredit ćemo terapiju. Pitam doktora kako terapija izgleda, a doktor kaže ovisno o nalazima; možda ćemo vam davati 6 tjedana injekcije u mjehur, možda ćemo vam trebati izvaditi mjehur, a možda ništa od toga. I sve ostane na tome. Histološki nalaz je gotov. Radi se o tumoru niskog malignog potencijala'', otkrio je Marko.

Odmah su se javili mnogobrojni zabrinuti fanovi. '' Duboko si me dirnuo ovim postom. Znaš, ono suza u oku i knedla u grlu. Sličan sam i sama pisala prije godinu dana. Sretna sam što si dobro. Ostaj tako'', '' Divan post. Lijepo što si podijelio svoje iskustvo. Brz oporavak!'', ''Drži se Nerede'', ''Drži se brate, govorim iz iskustva, ljubav i podrška od obitelji i prijatelja je najjači lijek'', samo su neki od komentara .

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene