O zdravlju i vježbanju

Marko Kutlić ima zanimljivu taktiku mršavljenja, a priznao je i što mu je u životu, osim zdravlja, najvažnije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić i Dalibor Bosančić - 2 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić i Dalibor Bosančić - 4 Marko Kutlić i Dalibor Bosančić - 5 Marko Kutlić - 6 Marko Kutlić - 7 Marko Kutlić i Dalibor Bosančić - 8 +0 Marko Kutlić - 9 Galerija

Marko Kutlić gost je ovotjedne emisije "Zdravlje na kvadrat".

Tko rano rani, kasnije mu se spava – rekao je u šali glazbenik Marko Kutlić kada je stigao rano ujutro na čašicu razgovora o zdravlju i vježbanju. No rano ustajanje 25-godišnjem Marku je navika i svakodnevica.

Pogledaj i ovo Martin Kosovec u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Progovorio o karijeri, zdravlju... Mlada domaća senzacija o privatnom životu koji ne voli isticati: ''I ja sam samo čovjek, znam se raznježiti...''

"Zbog dva sina, Petra i Pavla i to je super. To je najveća radost mog života i oni su mi zapravo najveća motivacija. Da nisam dobio njih dvojicu tako rano, vjerojatno ne bih pola toga što sam dosad uspio napraviti, napravio”, zaključio je Marko.

Priznaje da ponekad nije lako sve to ishendlati - poslovni i obiteljski dio, ali trudi se. Slobodnog vremena ostane mu jako malo.

"Volim kombinirati i imam neki raspored. Ponedjeljkom igram nogomet, utorkom sam stavio da idem na plivanje, onda srijedom odem u teretanu, pa četvrtkom opet idem na plivanje, petkom opet idem na nogomet", otkrio je glazbenik.

I kad bi čovjek rekao da će subotom malo odmoriti od sportskih aktivnosti, Marko ide trčati.

“Inače sam prije jako puno trčao, svaki dan 11 km. Znači trčanje mi je bila najdraža aktivnost”, priznao je.

Nedjelja je, definitivno dan za odmor, ručak i kako kaže, horizontalu iliti spavanje.

Uz sve navedene fizičke aktivnosti, za Marka je bitna još jedna stvar!

“Meni je duhovnost najbitnija stvar u životu, mislim da je duševni mir najbitnija stvar u životu, a tek nakon toga zdravje", zaključio je.

Imao je povredu leđa i operaciju ramena, a i korona je učinila svoje pa ima ishranu koju zove post.

“Postim 16 sati, jedem 8 sati. Ali problem je u tome što u tih 8 sati, ja pojedem pečenog vola. Znači pečeni vol, hamburgeri, pizze, čips. Obožavam tu nezdravu hranu, volim jako masnu hranu, ugljikohidrati su mi najdraži izvor hrane. Pizze, tjestenine, volim jako sendviče, bureke, zeljanice, pite, štrukle”, nabrojio je Marko.

I sad je trebao sav taj višak ugljikohidrata izbaciti iz sebe, a kako se snašao na treningu pogledajte u videu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene