Obitelj Marka i Nevene Vukes jedna je od onih koje su u potresu ostale bez svoga doma.


Domaći glazbenik Marko Vukes i njegova supruga Nevena tijekom razornog potresa koji je nedavno pogodio Zagreb i njegovu okolicu ostali su bez svoga doma u Mariji Bistrici, koji je pretrpio znatna oštećenja i sada su primorani neko vrijeme boraviti u alternativnom smještaju.

Vezani članci Nevena i Marko Vukes Izgubili su dom u potresu, ali obitelj našeg glazbenika i glumice sad čeka ljepše razdoblje, objavili na Instagramu! Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 2 Marko i Nevena u razornom su potresu ostali bez doma: "Bila je neka neobična tišina oko nas"

Svoje iskustvo i osjećaje odlučili su podijeliti putem YouTube kanala na kojem su pokrenuli serijal "Naš novi početak", u kojem će prikazati kako im život nakon tragedije izgleda.

"U svijetu vlada korona, a u Hrvatskoj se 22. 3. dogodio potres koji je dodatno promijenio živote mnogih ljudi, pa i nama. Mi smo nakon tog potresa ostali bez doma i krova nad glavom. Nismo jedini, mnoge su obitelji ostale bez svojih kuća", izjavila je Nevena u videu dok je Marko pokazivao nastala oštećenja.

Bračni par trenutačno živi u kontejneru koji su dobili na korištenje i koji trenutno predstavlja njihovo privremeno boravište, a dodijelio im ga je načelnik općine Marije Bistrice kao i drugim ugroženim obiteljima.

"Kad smo ostali bez doma, osjećao sam se jako nemoćno i tada sam shvatio da nismo sami na ovom svijetu, ali mi je isto tako došlo u srce i u glavu da je samo Božja milost da smo ostali živi i zdravi i da je ovo naš novi početak", zaključio je Marko.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju