Marko Grubnić otkrio svojim obožavateljima kako provodi vrijeme u Dubaiju.

Galerija


Najpoznatiji domaći stilist Marko Grubnić posljednjih nekoliko dana boravi u Dubaiju, čime se pohvalio na društvenim mrežama, a uz to je otkrio i kako već brine da njegova prijateljica i klijentica Maja Šuput zablista na vjenčanju, koje je najavljeno za ovu godinu.

Vezani članci Maja Šuput Teško je povjerovati da su ove fotke Maje Šuput nastale prije 14 godina, a uz nju je već tada bio i Marko Grubnić Marko Grubnić Zaplesao na stolu: Grubnić objavio nikad viđene fotografije s ludog vjenčanja Maje Šuput

Naime, Marko je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju vjenčanice modne kuće Dolce&Gabbana i time svima dao do znanja kako već traži Majinu vjenčanicu.

"Maja Šuput ove godine", napisao je kratko uz fotografiju.

Iako su se šuškanja o tajnom vjenčanju Maje i njenog zaručnika Nenada Tatarinova pojavila još prošle godine, ona je to brzo demantirala.

"Ne, ja stvarno ne znam di si to čuo. Nismo se vjenčali! Nismo... Ali je definitivno odluka pala! Jedan dan je otišao i rekao mi je 'Gle, ja sam neke stvari dogovorio jer dok ja budem čekao tvoj slobodan datum, mi ćemo ostarjeti.' Tako da moram priznati da je uzeo stvari u svoje ruke pa sam ja rekla: 'Dobro, može!' Ekskluzivno mogu reći da ću do jeseni biti gospođa Tatarinov'', otkrila je krajem prošle godine novinaru IN Magazina Davoru Gariću.

Podsjećamo, Maja i Nenad u ljubavnoj vezi su više od godinu dana. Da je on ''taj'', naslutila je odmah na odmah na početku, no sada je sto posto sigurna. 

Indira opet ima dugu kosu: Ovako je to izgledalo nekad, a pogledajte na kakav se eksperiment sada odlučila

Ana i Ivana jedne su od najuspješnijih domaćih novinarki koje su uspjele doći do najvećih svjetskih zvijezda

Ništa ne odlučuje bez nje: Miljenik žena na dodjelu stigao s mamom, koja se voli petljati u njegove veze