Pogreška ili slučajnost?

Domaći mag fotošopa malo podbacio? Sumnjivi detalj na novoj Grubnićevoj fotki uzburkao Instagram

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modni Mačak Marko Grubnić ekspert je za fotošopiranje, ali je li mu se ovog puta potrkala pogreška?

Opće je poznato da je najveći hrvatski pobornik fotošopa i raznih filtera za uljepšavanje fotografija Marko Grubnić, poznat i kao Modni Mačak. Ovaj dizajner i stilist obožava dorađivati svoje fotke, a svojih se vještina baratanja fotošopom ni najmanje ne srami, već upravo suprotno, stalno ih ističe. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Ipak, ovom magu alata za uljepšavanje fotografija možda se potkrala greškica koju su njegovi fanovi odmah uočili. Naime, Grubnić je prijatelja Momčila Gurovića odveo u Pariz na malo blagdanskog hedonizma, pa je odmah palo i poziranje kod Eiffelovog tornja. 

U tome ne bi bilo ničeg posebnog da se na jednoj od fotografija na kojima naš Mačak spremno pozira ne pojavljuju dvije potpuno isto odjevene žene. Detalj u lijevom kutu fotografije odmah je privukao pozornost pratitelja na Instagramu koji su zaključili da se radi o grešci nastaloj pri fotošopiranju. 

Fanovi su odmah poručili Marku da je obično oprezniji što se takvih detalja tiče, dok su drugi stali u njegovu obranu te zaključili kako se samo možda radi o nevjerojatnoj slučajnosti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness... 🥰

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić s obitelji (Foto: Profimedia) +1 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Celebrity Fotka vrijedna pola milijuna lajkova: Luka Modrić oduševio prizorom kakav se rijetko viđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene