Sretan rođendan!

Grubnić proslavio 38. rođendan u najdražem društvu: " Imam sve što moj svijet čini savršenim"

Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić na Instagramu je objasnio kako je proslavio 38. rođendan, s kim te kako trenutno ima baš sve u životu.

Marko Grubnić proslavio je 38. rođendan.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

"3, 2, 1... Sretan mi rođendannnnn... Iako već imam SVE što moj svijet čini savršenim, sada je prava prilika da mi i Vi poželite nešto lijepo...", poručio je u svom stilu Marko na fotografiji na kojoj pozira u društvu Momčila Gurovića te rođendanske torte u obliku Mickeyja Mousea.

Marko i Momčilo ne odvajaju se u posljednje vrijeme, a Marko je to objasnio sljedećim riječima na Instagramu:

"Jedna od najljepših kvaliteta prijateljstva jest razumjeti i biti shvaćen", a trendi duo često se zna prošetati i centrom grada, gdje ne mogu ostati nezamijećeni.

Također, čini se kako je Momčilo zaslužan i za brojne Markove fotografije na Instagramu koje poznati domaći stilist obožava i dotjerati filterima, no to je već postalo pravilo, a ne iznimka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) +0 Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Celebrity Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene