preslatki su!

Marko Grubnić se modno uskladio s malenim Bloomom pa rastopio sve, odmah mu se javila i mama Šuput

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić objavio je fotku na kojoj on i maleni Bloom imaju iste majice, a brojni pratitelji poručili su mu da su oboje preslatki.

Stilist i dizajner Marko Grubnić nikada nije skrivao koliko je sretan što je njegova bliska prijateljica Maja Šuput postala majka, a uvijek jedva čeka provoditi vrijeme s malenim Bloomom. Sada se pohvalio i da ga čuva.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kakva fešta! Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

"Ekspert sam u dadiljanju. Njegovo ime je Bloom i oboje obožavamo Gucci", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira s Majinim sinčićem, a na sebi imaju jednake majice. U komentarima se odmah javila i sama Šuput, koja je ostavila emotikone srca.

"Prekrasni", "Nema dalje", "Dečki, divni ste", "Maleni je isti Maja", samo su neki od komentara koje je dobio ispod fotke.

Grubnić nije skrivao ni uzbuđenje kada je Šuput u ožujku rodila sina.

"Bila si najbolja i najljepša trudnica, a već znam da ćeš biti najbolja mama. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate", poručio joj je tada, a čini se da je obećanje i održao.

Inače, Marko je s Majom prijatelj dugi niz godina, a radi i kao njezin stilist te dizajner.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene