rođendan u velikom stilu

Grubnić priredio raskošnu proslavu svom princu pa se raznježio: "Volimo te jer si svoj i širiš ljubav"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić krajem veljače proslavio je 5. rođendan pomeranca Caspera, a sada slavi Castrovu prvu godinu.

Stilist Marko Grubnić često pokazuje koliko cijeni i voli svoje pse, pomerance Caspera i Castra, a njihova rođendanska slavlja jako su raskošna. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić (FOTO: Instagram) obožavaju se Grubnić slavi! "Sretan rođendan ljubavi moja! Život je s tobom savršen"

"Sretan rođendan, Castro. Nadam se da će ti najbolji poklon danas biti saznanje koliko mi značiš. Toliko te volim, moj maleni prinče", napisao je Marko u emotivnoj objavi povodom prvog rođendana njegova psića.  

"Sretan ti rođendan, ljubavi naša najslađa! Ostani zauvijek ovako zaigran, veseo i bezbrižan. Hvala ti što si u naše živote unio beskrajno puno radosti, zabave i veselja. Obožavamo zajedno s tobom svakodnevno iznova istraživati i otkrivati svijet. Tvoj Casper te je strpljivo učio od prvog dana kako da postaneš dobar i poslušan psić baš poput njega, a ti si kao pravi 'mlađi brat' u sva ta pravila unio svoj 'potpis', svoju osobnost, nepredvidivost, baš kao i onog dana kada si u samo jednoj sekundi nestao u šetnji, izgubio se, svi smo se jako uplašili, susjedi su te tražili, cijela ulica se digla na noge, susjedi su motorima obilazili kvart, samo da te pronađemo. Zabrinuli smo se jer si najmanji, a u tom trenu zaboravili smo da iako si najmanji, ti si išao za svojim velikim srcem i u svom stilu, potpuno bezbrižno i zaigrano u travi slučajno sreo svog novog 'prijatelja' gospodina Ježa. Mogli smo te tražiti do besvijesti jer ti se vratio tek kada si svog Ježića ispratio na sigurno. I zato te volimo najviše na svijetu, jer si svoj, a od srca širiš ljubav gdje god da prođeš", istaknuo je stilist. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan ti rođendan ljubavi naša najslađa... 💞🐶💞 Ostani zauvijek ovako zaigran, veseo i bezbrižan... Hvala ti što si u naše živote unio beskrajno puno radosti, zabave i veselja... Obožavamo zajedno s tobom svakodnevno iznova istraživati i otkrivati svijet... Tvoj Casper te je strpljivo učio od prvog dana kako da postaneš dobar i poslušan psić baš poput njega, a ti si kao pravi "mlađi brat", u sva ta pravila unio svoj "potpis", svoju osobnost, nepredvidivost, baš kao i onog dana kada si u samo jednoj sekundi nestao u šetnji, izgubio se, svi smo se jako uplašili, susjedi su te tražili, cijela ulica se digla na noge, susjedi su motorima obilazili kvart, samo da te pronađemo... Zabrinuli smo se jer si najmanji, a u tom trenu smo zaboravili da iako si najmanji, ti si išao za svojim velikim srcem i u svom stilu, potpuno bezbrižno i zaigrano u travi slučajno sreo svog novog "prijatelja" gospodina Ježa 🦔... mogli smo te tražiti do besvijesti, jer ti se vratio tek kada si svog Ježića ispratio na sigurno... I zato te volimo najviše na svijetu, jer si svoj, a od srca širiš ljubav gdje god da prođeš... Sretan ti 1. rođendan Castro... 🐶💞🐾🎂🎈

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Njegov Castro pozirao je u pletenoj košari okružen balonima, dok je Casper bio pokraj Grubnića, koji je ispijao šampanjac. Inače, Marko je krajem veljače priredio raskošnu proslavu za Casperov peti rođendan. 

"Danas kralj mog srca ima peti rođendan. Moj najdraži četveronožni prijatelju, donio si mi osmijehe i maknuo suze. Kako ti ikada mogu zahvaliti?!?" napisao je tada stilist. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene