Marko Grubnić istaknuo je da će razmaziti dijete Maje Šuput i Nenada Tatarinova više od njih.

Galerija


Maja Šuput je u srijedu objavila sretnu vijest da očekuje bebu s mužem Nenadom Tatarinovom, a nisu samo budući roditelji oduševljeni time. 

Vezani članci Maja Šuput - 1 Šuput otkrila što nosi u torbici zbog trudnoće: Obožavateljice zaključile da znaju spol njene bebe Maja Šuput Maja uživa u čestitkama nakon što je objavila da je trudna: "Nisam ni znala da toliko ljudi ima moj broj!''

Prinovi se veseli i Majin dobar prijatelj, modni stilist Marko Grubnić, koji je to istaknuo. "Napokon da mogu i ovako javno čestitati od srca. Obećavam da ću razmaziti bebicu više i od mame i od tate. Beba dolazi", napisao je Marko na Instagram storyjima. 

Inače, Šuput je viješću osim Grubnića razveselila i brojne obožavatelje. "Iznenađenjeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje u sedmom nebu i da je riječ uzbuđenje dosegla novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu fotouspomenu na rast u maminu trbuščiću... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću", napisala je pjevačica u srijedu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je reci da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maji, koja je ovog ljeta proslavila tri godine s Nenadom, mnogi su čestitali i poželjeli sve najbolje. 

Skupa su snimili kultni erotski triler, a glumica je 19 godina od rastave otkrila detalje braka