Marko Grubnić česta je meta brojnih tračeva, s kojima se susreo prije i nakon showa "Ples sa zvijezdama", a u razgovoru nam je priznao koji su mu bili najgori.

Galerija


Naš proslavljeni modni stilist Marko Grubnić, kojeg smo gledali i kao natjecatelja showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" često se nađe na meti razno raznih tračeva.

Vezani članci Dobitnici Zlatnog studija Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio! Marko Grubnić (Foto: Instagram) Emotivni Grubnić oglasio se nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama": "Ivane Šariću, nikada ti neću zaboraviti onu nedjelju"

U razgovoru s nama prisjetio se nekih najgorih koje je čuo o sebi i zaključio da je njegov život ljudima, očito poprilično zanimljiv.

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu.

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najbolji reality show, serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.
Kupone sa zaokruženim favoritima trebalo je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

Posljednji trenuci slavne voditeljice: Nekoliko sati prije smrti objavila fotografiju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim