Marko Grubnić prisjetio se preminulog Tome Vrbana.

Galerija


Poznati modni stilist Marko Grubnić u emotivnoj se objavi na društvenim mrežama prisjetio svog najboljeg prijatelja, vizažista Tome Vrbana koji je prije devet godina preminuo od posljedica karcinoma.

Vezani članci Marko Grubnić i Momčilo Gurović (Foto: Instagram) Marko Grubnić posvetio prijatelju Momčilu emotivnu objavu i otkrio što mu je kod njega najdraže Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Grubnić objavio 15 godina staru fotku sa Šuput i Rozgom, jedino Jelena danas izgleda identično

"Prošlo je devet godina, a ja sam još izgubljen kao toga dana, još me boli jednako kako je zaboljelo tada. Nije prošlo i sada znam da nikada niti neće. Ti si moj i ja sam tvoj BFF. Još te volim najviše na svijetu kao i tada i još uvijek me nije nitko zagrlio kao što si ti to radio. I will never forget. Hvala ti na svemu što si činio za mene. Volim te", napisao je Marko.

Marko se ovih dana priprema za drugu emisiju showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj pleše s partnericom Elom Vuković. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Pokazala i više nego je htjela: Mlada manekenka malo toga ostavila mašti u kostimu koji ne pristaje svima