Marko Grubnić jedan je od kandidata kojeg ćemo gledati u showu ''Ples sa zvijezdama'', a njegova partnerica bit će Ela Vuković.

Galerija


Ubrzo nakon što smo saznali imena 11 zvijezda koje ćemo gledati u ulozi plesača, saznali smo i tko su njihovi partneri koji će ih podučiti plesnim koracima kojima će pokušati zadiviti ples i publiku.

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Pogledajte izvrsnu plesnu izvedbu Marka Grubnića poslije burne noći: Pozdravio ekipu sa svadbe! Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Dosad su ga htjeli izbaciti, a onda se nešto promijenilo: Grubnić se obratio gledateljima showa "Ples sa zvijezdama"

A svoju plesnu partnericu svojim je pratiteljima na Instagramu Marko Grubnić poželio pobliže predstaviti pa je objavio njihovu zajedničku fotografiju i uputio joj nekoliko lijepih riječi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pažnja, Pažnja... ⚠️⚠️⚠️ Dragi moji Insta prijatelji, uskoro počinje @plessazvijezdama na @novatv_ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti Vam svoju plesnu partnericu... 🥁🥁🥁🥁🥁 Ova lijepa, mlada i rasplesana dama zove se @ela.vukovic 💃🏻 Zajedno provodimo dane, jutra, noći... Plešemo, trudimo se, ona me uči, muči se samnom 🤷🏻‍♂️, ima 🐎 živce... Hahahaha... Ugl, ja sam jako sretan i zahvalan jer sam dobio sjajnu mentoricu koja me uči nevjerojatnim stvarima. Jedva čekam da Vam se predstavimo, zaplešemo i da Vam prenesemo našu emociju "for real" u Live emisijama... 💞🔜🕺🏻⭐️💃🏻

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

''Pažnja, pažnja... Dragi moji Insta prijatelji, uskoro počinje @plessazvijezdama na @novatv_ Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti vam svoju plesnu partnericu... Ova lijepa, mlada i rasplesana dama zove se @ela.vukovic. Zajedno provodimo dane, jutra, noći... Plešemo, trudimo se, ona me uči, muči se sa mnom, ima živce... Hahahaha... Uglavnom, ja sam jako sretan i zahvalan jer sam dobio sjajnu mentoricu koja me uči nevjerojatnim stvarima. Jedva čekam da vam se predstavimo, zaplešemo i da vam prenesemo našu emociju for real u live emisijama...'', napisao je Marko. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je sada moja svakodnevica... Jer uskoro počinje @plessazvijezdama na @novatv_ 🕺🏻🕺🏻🕺🏻 Ja se jaaaaako veselim i jedva čekam da vidite u live emisijama što Vam spremamo. Ja sam poziv na ples dobio u svom najboljem životnom razdoblju i na najbolji mogući način... Pa stoga beskrajno uživam na probama sa svojom plesnom partnericom... Dat ćemo sve od sebe da Vas razveselimo, šokiramo, nasmijemo, zabavimo, prenesemo emociju i energiju koju mi proživljavamo dok plešemo, jer ples nije ništa drugo nego esencija emocija... Ali prije toga... Morat ću Vam predstaviti ovu samozatajnu mladu damu... Možete li pogoditi kako se ona zove?!? Njezino ime ima samo TRI slova... Hmmmm... 🤔🔜🔜🔜😉

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Ovako je Nives predstavila partnera koji je preznojava u zadnje vrijeme: ''Ako ste se pitali, ovo je on...''

Šarić o intenzivnim pripremama: ''Moja partnerica ima jako puno posla sa mnom, smršavio sam već 5 kila''

11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"