Marko Grubnić već treću godinu zaredom objavljuje blagdanske čestitke na Instagramu, a posljednjom je nadmašio samog sebe.

Galerija


Stilist Marko Grubnić tradicionalno je objavio obiteljsku čestitku povodom Božića.

Vezani članci Marko i Branka Grubnić Grubnićeva majka nedavno je proslavila 61. rođendan, a za šetnju gradom sad je istaknula raskošni dekolte Odgajanje sinova (Foto: thechive.com) Mit kaže da je lakše podizati sinove, no oni su odlučili raskrinkati tu laž

"Želim vam svima prekrasno Badnje veče ispunjeno ljubavlju, srećom i radošću. Sretan Božić od moje obitelji vašoj", poručio je Marko uz raskošne fotografije svog prigodno uređenog doma.

Iako nije tajna da Marko ne štedi kada su u pitanju životni stil i krpice, ovoga puta nadmašio je samog sebe, no najviše pažnje privukla je njegova mama Branka Grubnić koja je još jednom sve ostavila u čudu mladolikim izgledom.

Potpuno je jasno kako Marka voli fotošopirati svoje fotografije, no i dalje gospođi Grubnić ne bismo dali 60 godina, koliko je nedavno proslavila. "Ludo dobro, mama je sjajna", bio je samo jedan od komentara, a ovoga puta s njima je pozirao i elegantni tata s obiteljskim psićima.

Marko je ovu božićnu tradiciju pokrenuo prije 3 godine, a upravo je zahvaljući tim fotografijama jasno vidljivo koliko se ova obitelj fizički promijenila tijekom godina.

No ono što se ipak nije promijenilo kroz godine, to je njihova povezanost.

Tia i Mario Mamić prošetali centrom Zagreba, nisu bili sretni kada su vidjeli fotoaparate