Obiteljska čestitka

Grubnić pozirao s mladolikim roditeljima, njegovoj mami nikada ne biste dali 60

Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić već treću godinu zaredom objavljuje blagdanske čestitke na Instagramu, a posljednjom je nadmašio samog sebe.

Stilist Marko Grubnić tradicionalno je objavio obiteljsku čestitku povodom Božića.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić "Ma, Koja Emily?" Grubnić se pohvalio boravkom u Parizu, a najviše pažnje ukrala je fotografija raskošnog doručka: ''Ajme, koja milina''

"Želim vam svima prekrasno Badnje veče ispunjeno ljubavlju, srećom i radošću. Sretan Božić od moje obitelji vašoj", poručio je Marko uz raskošne fotografije svog prigodno uređenog doma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Iako nije tajna da Marko ne štedi kada su u pitanju životni stil i krpice, ovoga puta nadmašio je samog sebe, no najviše pažnje privukla je njegova mama Branka Grubnić koja je još jednom sve ostavila u čudu mladolikim izgledom.

Potpuno je jasno kako Marka voli fotošopirati svoje fotografije, no i dalje gospođi Grubnić ne bismo dali 60 godina, koliko je nedavno proslavila. "Ludo dobro, mama je sjajna", bio je samo jedan od komentara, a ovoga puta s njima je pozirao i elegantni tata s obiteljskim psićima.

Marko je ovu božićnu tradiciju pokrenuo prije 3 godine, a upravo je zahvaljući tim fotografijama jasno vidljivo koliko se ova obitelj fizički promijenila tijekom godina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

No ono što se ipak nije promijenilo kroz godine, to je njihova povezanost.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) +0 Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Celebrity Tia i Mario Mamić prošetali centrom Zagreba, nisu bili sretni kada su vidjeli fotoaparate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene