Maja Šuput i Nenad Tatarinov u subotu su izmijenili bračne zavjete na istarskom imanju.

Galerija


Maja Šuput i Nenad Tatarinov u subotu su se vjenčali u Istri. Mjesec dana poslije djevojačke, pjevačica je za svoje najbliže prijatelje i obitelj priredila pravi spektakl. Do Nenada ju je vodila majka, tijekom ceremonije joj je pjevala Martina Tomčić, a nakon što je rekla da, skakala je od sreće. Njezini prijatelji na društvenim su mrežama dijelili fotografije i snimke svadbene proslave, a Marko Grubnić je objavio i zajedničku fotografiju s njom i Nenadom.

Vezani članci Maja Šuput - 3 Šuput u topiću prvi put pokazala trudnički trbuh i otkrila koje je promjene uvela: "Ovo je toliko zabavno" Maja Šuput Maja Šuput podijelila intimnu situaciju na Instagramu, pa sve raznježila: "Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu"

“I živjeli su sretno do kraja života”, napisao je.

Modni stilist osmislio je Majinu vjenčanicu.

''Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi - ''Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje, shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo...'', podijelio je Marko njihovu priču na Instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo... 👰🏼

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Nakon vjenčanja godine večeras ćemo ga već gledati u showu “Ples sa zvijezdama”.

Za drugi dio dana druga vjenčanica: Grubnić otkrio da je haljinu u kojoj je Šuput izmijenila zavjete on osmislio!