Božićni duh

Marko Grubnić pokazao kako je ukrasio stan, pažnju privukao ukras vrijedan gotovo 50 tisuća kuna

Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić ukrasio je stan povodom božićnih blagdana i pohvalio se luksuznim dizajnerskim komadom.

Najpopularniji i najomiljeniji stilist na domaćoj modnoj sceni Marko Grubnić nakon što je proslavio 38. rođendan u društvu omiljenih ljudi, bacio se na ukrašavanje svog stana uoči božićnih blagdana, što je podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić "Blago njoj s tobom!" Grubnić uputio predivnu čestitku najvažnijoj ženi u svojem životu: "Sve što sam danas, dugujem tebi!"

Marko je tako otkrio da je veliki fan lika bajkovitog orašara i pokazao da je stan ukrasio s više njih u različitim veličinama, a jedan veliki našao se i pored raskošno ukrašene božićne jelke. No njegovim je pratiteljima zapela za oko skupocjena vaza s potpisom Versacea, jednog od njegovih omiljenih dizajnerskih imena, a njezina se vrijednost procjenjuje gotovo na 50 tisuća kuna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"Ovo je predivno", "Aaa, jako lijepo", "Orašari!", pohvalili su ga njegovi fanovi.

Marko se u pričama na Instagramu pohvalio i poklonom koji je dobio od svog prijatelja Momčila Gurovića, koji je za njega izabrao trendi kožnu jaknu zmijskog uzorka u kojoj ćemo, vjerujemo, Marka vrlo brzo vidjeti u šetnji zagrebačkom špicom.

Urnebesan kviz sa Supertalent žirijem vol. 2

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene