Obitelj veseljaka

Marka Grubnića i mamu Branku ne biste prepoznali na fotografiji staroj 30 godina dok plešu

Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Galerija

Marko će svoje plesno umijeće prvi put predstaviti ovu nedjelju u showu "Ples sa zvijezdama".

Stilista Marka Grubnića od nedjelje, 17. ožujka, gledat ćemo u showu "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Nema tragova umora! Pogledajte izvrsnu plesnu izvedbu Marka Grubnića poslije burne noći: Pozdravio ekipu sa svadbe!

A kako nam je sam otkrio uoči početka showa, obožava plesati i jedva čeka prvi nastup.

"Ja nekako volim misliti da sam talent. Zato sam se i odlučio za ovaj projekt. Mislim da neću imati puno posla, ja sam ovdje prvenstveno radi zabave, uživam u tome i mislim da se to i vidi i osjeti. Da, ima puno rada i ne znam sve te plesačke tehnike, ali brzo učim", otkrio je Marko.

Priznao je i kako voli zavoditi plesom, a od nedjelje želi plesnim koracima zavesti cijelu Hrvatsku. A prve plesne korake napravio je uz tatu, ali i mamu Branku Grubnić s kojom nikada nije skrivao blisku povezanost, kao ni ljubav prema putovanjima i modi.

Tako je stilist na Instagramu podijelio fotografiju koja je nastala prije 30 godina, na kojoj pleše upravo s majkom. "Prije 30 godina... Plešem s mamom", napisao je pored fotografije na kojoj bismo njega prepoznali, no gospođu Branku definitivno ne, jer danas ima dugu, plavu kosu. Ipak, ljubav prema haljinama i jarkim bojama je ostala.

"I mama i tata su puno utjecali na moju ljubav prema plesu. Oboje su veseljaci koji vole plesati i na svim zabavama su uvijek prvi na plesnom podiju. Mi smo obitelj koja je kroz život išla plešući. Prvi ples plesat ću za roditelje, a mama me jutros ugodno iznenadila kad mi je poslala ovu fotografiju. Ja je se ne sjećam", otkrio nam je Marko.

Marko će svoje plesno umijeće prvi put predstaviti upravo ovu nedjelju pod mentorstvom profesionalne plesačice Ele Vuković s kojom se odlično slaže.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie, Kourtney i Khloe (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Uske i seksi kreacije: Kad ove slavne sestre izađu u provod, to je uvijek parada velikih stražnjica i dekoltea


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene