Marko Grubnić oglasio se na društvenim mrežama nakon posljednje emisije "Plesa sa zvijezdama".

Galerija


Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela Vuković u posljednjoj su emisiji showa "Ples sa zvijezdama" na pozornicu donijeli dašak Kube zaplesavši strastvenu rumbu.

Vezani članci Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Od showa "Ples sa zvijezdama" oprostili se Sonja Kovač i Gordan Vogleš: "Jako smo ponosni i hvala svima" Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Napeta završnica showa: Plesna avantura gotova je za Josipu i Damira, žiri je za ostale parove bio široke ruke!

Žiri je njihovu izvedbu pohvalio, naročito Almira Osmanović koja je zaključila kako je Marko vrlo siguran partner i kako se lijepo odnosi prema svojoj partnerici.

Ipak, Marko i Ela na kraju emisije našli su se, uzastopni, treći put u plesnom dvoboju i to s Davorom Garićem i Valentinom Walme jer su dobili najmanji broj glasova publike pred malim ekranima. Treća sreća ih je poslužila jer je žiri njihovu izvedbu ocijenio boljom od one Davora i Valentine koji su napustili show.

Nakon slegnutih emocija i dojmova, Marko se o svemu oglasio na društvenim mrežama.

"Ja sam borac koji pleše jako dobro i zato mi nikada ne biste trebali reći da prestanem, jer neću prestati", napisao je uz objavu na svom profilu na Instagramu.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Prelijepa supruga slavnog glumca ponosno pokazala tijelo božice nakon tri poroda