Jasno i glasno!

Grubnić se oglasio nakon ostanka u showu "Ples sa zvijezdama": "Ja sam borac i ne možete me zaustaviti"

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Galerija

Marko Grubnić oglasio se na društvenim mrežama nakon posljednje emisije "Plesa sa zvijezdama".

Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela Vuković u posljednjoj su emisiji showa "Ples sa zvijezdama" na pozornicu donijeli dašak Kube zaplesavši strastvenu rumbu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Neočekivana situacija! Pogledajte Grubnićevu reakciju nakon što je torta završila na Majinoj haljini, nije im bilo lako!

Žiri je njihovu izvedbu pohvalio, naročito Almira Osmanović koja je zaključila kako je Marko vrlo siguran partner i kako se lijepo odnosi prema svojoj partnerici.

Ipak, Marko i Ela na kraju emisije našli su se, uzastopni, treći put u plesnom dvoboju i to s Davorom Garićem i Valentinom Walme jer su dobili najmanji broj glasova publike pred malim ekranima. Treća sreća ih je poslužila jer je žiri njihovu izvedbu ocijenio boljom od one Davora i Valentine koji su napustili show.

Nakon slegnutih emocija i dojmova, Marko se o svemu oglasio na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"Ja sam borac koji pleše jako dobro i zato mi nikada ne biste trebali reći da prestanem, jer neću prestati", napisao je uz objavu na svom profilu na Instagramu.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) +11 Elsa Pataky (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa supruga slavnog glumca ponosno pokazala tijelo božice nakon tri poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene