Marko Grubnić poznat je kao veliki ljubitel uljepšavanja fotografija na društvenim mrežama.

Galerija


Marka Grubnića na Instagramu prati gotovo 53 tisuće obožavatelja.

Vezani članci Gina Stewart Zdrav život ili plastika i filteri? ''Seksi baka'' tvrdi jedno, a objave na Instagramu nešto drugo Ispeglali slike Ispeglali slike do neprepoznatljivosti: Htjeli se uljepšati, ali ovo je nakaradno

Poznati domaći stilist za zahvalnost vjernim sljedbenicima često objavljuje atraktivne fotografije s raznih lokacija, na kojima su u planu ili njegova dizajnerska odjeća ili isklesano tijelo.

Također, Grubnić je poznat i kao veliki ljubitelj filtera za uljepšavanje fotografija, no ovoga puta odlučili je objaviti jednu bez.

"Život te odvede na neočekivana mjesta... Zahvalan sam na ovom magičnom zalasku sunca... P.S. Vjerovali ili ne, prvi put u svom Instagram životu (a vjerojatno i zadnji) mogu reći - no filter. Samo zalazak, ja, iPhone i moj najdraži fotograf", napisao je stilist uz fotografiju iz Dubrovnika ne otkrivajući identitet fotografa.

"Znam da ti je taj filter svojevrsni zaštitni znak, ali ovo je top", poručio mu je jedan od korisnika Instagrama, dok su se drugi složili s njim. 

Francuski predsjednik pokazao goli torzo dok ga 25 godina starija supruga ne ispušta iz vida