Fešta do zore

Zaplesao na stolu: Grubnić objavio nikad viđene fotografije s ludog vjenčanja Maje Šuput

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: instagram) +0 Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput udala se za Nenada Tatarinova u svibnju prošle godine u Istri, a jedan od najveselijih uzvanika bio je njezin stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Nije tajna kako pjevačicu Maju Šuput i stilista Marka Grubnića već godinama veže blisko prijateljstvo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

38-godišnji stilist čak je dizajnirao jednu od vjenčanica za Maju kada se udavala u svibnju 2019. godine za partnera Nenada Tatarinova u Istri.

Bilo je to vjenčanje godine, a poznavajući vrckavu Maju, ne čudi da se radilo o ludom tulumu koji je trajao tri dana. Da je doista bilo tako, svjedoče i nove fotografije koje je objavio sam Grubnić na Instagramu.

U jednom trenutku stilist je zaplesao i na stolu.

"Najbolji pokloni u životu su uspomene s ljudima koje volimo. Tada nismo niti znali da stvaramo uspomene, znali smo samo da se zabavljamo. Dok čekamo naše sljedeće svadbeno slavlje, evo mali podsjetnik na moj ples na stolu", poručio je Grubnić pored fotografija.

Naime, Marko je nedavno priznao kako se planira vjenčati još ove godine, pa vjerujemo kako će to samo biti repriza Majina vjenčanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene