Maja Šuput udala se za Nenada Tatarinova u svibnju prošle godine u Istri, a jedan od najveselijih uzvanika bio je njezin stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Galerija


Nije tajna kako pjevačicu Maju Šuput i stilista Marka Grubnića već godinama veže blisko prijateljstvo.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput i supruga ništa ne može spriječiti da se ljube, na ovu fotografiju javio se i naš poznati kuhar Maja Šuput i Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović i Maja Šuput pozirale zajedno, Tarik ih usporedio s dvije prelijepe holivudske glumice

38-godišnji stilist čak je dizajnirao jednu od vjenčanica za Maju kada se udavala u svibnju 2019. godine za partnera Nenada Tatarinova u Istri.

Bilo je to vjenčanje godine, a poznavajući vrckavu Maju, ne čudi da se radilo o ludom tulumu koji je trajao tri dana. Da je doista bilo tako, svjedoče i nove fotografije koje je objavio sam Grubnić na Instagramu.

U jednom trenutku stilist je zaplesao i na stolu.

"Najbolji pokloni u životu su uspomene s ljudima koje volimo. Tada nismo niti znali da stvaramo uspomene, znali smo samo da se zabavljamo. Dok čekamo naše sljedeće svadbeno slavlje, evo mali podsjetnik na moj ples na stolu", poručio je Grubnić pored fotografija.

Naime, Marko je nedavno priznao kako se planira vjenčati još ove godine, pa vjerujemo kako će to samo biti repriza Majina vjenčanja.

Mlada nada domaće glazbene scene plijenila pozornost u ultrakratkoj haljinici