Marko Grubnić uživao je u hamburgeru s Momčilom Gurovićem, a uz sliku hrane stavio je duhovitu rečenicu.

Galerija


Modni stilist Marko Grubnić proveo je večernje sate ponedjeljka uživajući u hrani, a pritom je nasmijao svoje pratitelje. 

Vezani članci Marko Grubnić i Momčilo Gurović (Foto: Instagram) Marko Grubnić posvetio prijatelju Momčilu emotivnu objavu i otkrio što mu je kod njega najdraže Marko Grubnić i Momčilo Gurović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Izdanje u kakvom ga ne viđamo često: Marko Grubnić prošetao gradom u društvu prijatelja

Naime, Marko je fotografirao hamburgere koje su on i Momčilo Gurović jeli, pa stavio objavu na Instagram story uz šaljivu rečenicu. "Moj je veći od njegovog", napisao je stilist i nasmijao brojne pratitelje.

Inače, Grubnić je nedavno objavio fotografiju na kojoj je u gaćicama i pokazao tijelo u top formi, pa dobio brojne komplimente. "Konačno stroži režim vježbanja. Zdrava dijeta, puno vode, vježbanje, puno ljubavi. Osjećam se ponosno i samopouzdano", napisao je stilist pokraj objave i otkrio tajnu dobrog izgleda. 

Grubnić je nedavno pozirao i s majkom Brankom koja je oduševila njegove pratitelje modnom kombinacijom i savršenim, dugim nogama. 

Ronaldova Georgina objavila još jednu seksi fotku u nizu, ali svi pričaju samo o njezinom stopalu