Marko Grubnić poslao je svojim prijateljima i finalistima "Plesa sa zvijezdama" poklon podrške uoči finala.

Galerija


Modni mačak Marko Grubnić, koji je natjecateljski dio showa "Ples sa zvijezdama" napustio uoči finala, pokazao je kako se prijateljima pruža podrška. 

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja i Gordan oprostili se od "Plesa sa zvijezdama": "Hvala glasačima, plesali smo za vas" Plesni dvoboj u rumbi (Video: Ples sa zvijezdama) - 1 Žiri im nije bio naklonjen: Show "Ples sa zvijezdama" napustili Damir i Helena

Finalistima showa poslao je poklon - veliki crni balon s natpisom "Sretno večeras. Voli vas vaša zvjezdetina", a pobrinuo se i da ne budu gladni pa im je isporučio i kutiju punu slasnih krafni. 

U plesnom showu koji dolazi svojem kraju Marko je bio rekorder po sudjelovanju u plesnim dvobojima, no svojim se plesačkim talentom probio sve do polufinala. Svi kandidati napominju da im je baš ova emisija omogućila da steknu doživotne prijatelje, a dokaz tome je i ova lijepa Markova gesta. 

Finalisti su ostali dirnuti ovim znakom pažnje pa su na društvenim mrežama podijelili svoje veselje zbog Markovog dara. 

U finalu showa ostali su glumac Slavko Sobin i njegova partnerica Gabrijela Pilić, komičar Ivan Šarić i Paula Jeričević te Viktorija Đonlić Rađa i njezin partner Marko Mrkić. 

Viktorija je na Instagramu objavila fotku sa svoja dva suborca u finalu. 

Emocije svladale legendarnu Zorku: "Tužna sam i knedla mi je u grlu"