Sliče ko jaje jajetu

Lik Marka Grubnića poslužio kao inspiracija za lutku: "Napokon sam Ken, obožavao sam se igrati s Barbikama"

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Lik Marka Grubnića poslužio kao inspiracija za lutku.

Domaći modni stilist Marko Grubnić na profilu na Instagramu podijelio je sa svojim obožavateljima njemu posebnu vijest zbog koje je presretan. Naime, upravo je Markov lik poslužio kao inspiracija domaćim dizajnerima da osmisle lutku nastalu po uzoru na kultnu Barbie što ga je posebno oduševilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Wooooooow, Wooow, Wooow. Kao klinac obožavao sam se igrati s Barbikama, moram priznati da ih volim i danas, ali sam u međuvremenu odrastao, pa se danas više igram sa živim Barbikama poput Maje Šuput. Ipak, ovo je za mene ogromna čast, veselje i toooooooliko cool ideja, da ste me ostavile bez teksta @plasticne.drasticne .Hvala, hvala, hvala na genijalnoj ideji, trudu i realizaciji ovih genijalnih fotki, BRAVOOO, napokon sam Kennnnnn", napisao je Marko uz fotografije lutke koja je njegova slika i preslika, čak je i odjevena u njemu omiljene dizajnerske komade.

Osim Marku, ideja se svidjela i njegovim prijateljima i obožavateljima koji su mu to poručili i u komentarima. Maji Šuput tako nije bilo jasno zašto ona nije dobila svoju lutku, dok Viktorija Đonlić Rađa, Tina Walme i Ecija Ivušić nisu krile oduševljenje.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +10 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Titulu najljepše žene svijeta stekla je prije 19 godina, a ove fotografije dokazuju da je i dalje opravdava

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene